lauantai 31. elokuuta 2013

Kuumeilua ja isomummun huomassa ♥

Tänään vietettykin päivä isomummulla. Isi lähti eilen moporeissuun ja tulee vasta ensi yönä kotiin. Pikkumies kuumeillut ensi kertaa elämässään. Syynä tähän onneksi vain eiliset 1vuotis neuvolan rokotukset. Aika kiukkunen pikkumies meillä silti on ollutkin. Neuvolassa jälleen puututtiin painoon, kun ei nouse niin ei se nouse. Kaikki keinot kokeiltu. Kai tässä alettava kohta syöttään voita suoraan paketista.. Pituutta sentään oli pari senttiä tullut. 1v neuvolassa 77.2cm/9130g/46.3cm. Meidän isopieni mies ♥

Eilen illalla poika heräs kovasti huutaen ja itkien. Kovin kuuma oli ja kuumemittarin näyttöön ilmestyikin 39asteen lukemat. Panadolia ja vettä ja sit hetki syliteltiin ja tunnin päästä jatkui unet. Kolmelta mua sängystä kuikuili pirteä pikkumies, eikä unesta saati väsymyksestä tietokaan. Tunnin väsytystaistelu ja äiti voitti hiukan ennen neljää.

Loppuyö meni levottomasti pyörien, mutta nukkuen kuitenkin. Kunnes kuudelta heräs koko porukka. Mietin vaan että voisimpa jatkaa unia ihan pienen hetken sohvalla..

Aamulla saatiin koti siivottua ja loppu päivä vietettiin tosiaan isomummun hoivissa. Itsekin sain hetken omaa aikaa, kun pikkumies nukkui päiväunia (jopa tunnin) ja isomummu vei neidin ulos.
Ruuastakaan ei tarvinnut huolehtia, kun pöytään kannettiin kesäkeittoa. Kelpas neidillekin, paremmin kun mikään hetkeen aikaan (jos muumisuklaata ei lasketa) ja mä sain laistaa tässäkin hommassa.

Pojallekin haarukalla yhden pikkukauhallisen muusasin ja ilman pientäkään ongelmaa söi kaiken. Uskomatonta! Pieni suu odotti aukinaisena lisää. Tervetuloa kunnon kotiruuat ehkä sittenkin.
Päivää mahtui leikkiä, hiukan itkua, mutta vielä enemmän naurua,sylittelyjä ja suukkoja. 

Ihasteltiin vihdoin eilen tulleita pojan 1vuotiskuvia. Samoin tytön kuvat ja ne sisaruskuvat ♥ mies ei ole niitä vielä nähnyt mutta huomenna sitten. Isomummukin pisti heti monta lemppariaan tilaukseen. Huomenna tehdään tilausta kuviksi asti.
 Kuvaajana meillä toimi Piritta Lipiäinen. Voin vain suositella, ainakin jos haluaa ihan pikkuisen tavallisista studiokuvista poiketa. Olen tyytyväinen.


Pojalla taas illaksi nosti kuumeen 38asteeseen ja pieni nukahtikin aivan samantien kun sänkyyn sain. Ei sillä että neidinkään unta kauaa olisi tarvinnu houkutella. Olivat käyneet metsässä vadelmia poimimassa ja muutenkin ulkoilleet kunnolla.

Tämä ilta menee kyllä sohvan nurkassa mustikkakeittopurkin kanssa ♥ jokohan kohta voisi kaivaa kynttilät esiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)