torstai 15. elokuuta 2013

Kuravettä ;)

Pompin, pompin kuralätäkössä. Kurahousut, kumisaappaat, sadehattu päässä...
Meillä ei sadehattua kyllä päässä ollut mutta neiti pomppi senkin edestä siinä kuralätkössä. Voi sitä riemua. Teki ihan hyvää päästä ulos kun eilinen jouduttiin olemaan sisällä sateen takia. Poikakin hermostu täysin kun ei päässyt mukaan kuralätäkkötouhuihin.. pitää varmaan hankkia pojan jalkaan sopivat kumisaappat. Lopulta riemuissaan tyytyi katsomaan siskonsa hurjaa menoa.
Lehdet, kukkaset ja ruohot sukelsivat lätäkköön uimaan. Minnehän olivat matkalla ;)

Ruuan jälkeen suunnistimme isomummun hellään huomaan. Siellä saa itsekin edes vähän ottaa rennommin kun lapsilla on viihdyttäjät. Saa itse juoda kupillisen, ellei kaksikin, kahvia ihan kaikessa rauhassa, ja mikä parasta.. Kuumana :)
Isomummulla on hyvä nukkua päiväunet <3

Sain jopa käydä kaupassa ja postissakin ihan yksin. Lapset odotti tuolla. Vaikka aika nopeaan sen reissun (kuinka nopeasti neljän ruuhkassa sen nyt voi hoitaa) teinkin. Kauhea kantamus vaikka mitään en mielestäni ostanut.
Postissakin odotti paketti. Olin ostanut uuden ja valkoisen pinnasängyn laitasuojan pojan sänkyyn.

Kaupan jälkeen hain lapset ja jatkoimme matkaa suoraan kotiin. Kauppakassit tyhjenivät neidin avustuksella oikein nopeasti, niin kiire hänellä oli pakettia avaamaan :D
Meidän lapset, kaikki ;)


  

Ruokintakin onnistuu pääasiassa
Kun saatiin paketti auki, törmäsin ensimmäisenä lappuun, jossa oli käsinkirjoitettu teksti,
"tilaamasi reunapehmuste oli varastosta loppu (tässä vaiheessa kiljui päässä ei oo todellista,mut viesti jatkui) Mutta ajattelin ettei sinulla varmaan ole mitään vastaan jos lähetän paremman reunapehmusteen, joka on myös koko valkoinen"
Joo, ei haittaa kunhan hinta ei ole kalliimpi. Ja parempi käy aina :D mutta tuon tilaamani hinnalla ainakin sain sen. Sopii mulle :)

Huomenna saa asentaa sen paikoilleen ja viikonloppuna siirretään pojan sänky neidin kanssa samaan huoneeseen. Loppuu iltaravaamiset. Poika nukahtaa kyllä itsekseen, yleensä. Mutta neidin vieressä pitää istua nukahtamiseen saakka.. Tänäänkin alku sujui hyvin, mutta pikkumies tulistui yksinäisyyteensä ja jouduin neidin vierestä lähteä poikaa rauhoittamaan. Tyttö riemastui väsyneenä tästä huutamaan ja kun sain pojan rauhoittuun palasin tytön luo. Poika parahti samantien itkemään ja sanoin tytölle että nyt täytyy odottaa. Poika nukahti samantien kun laitoin tutin takaisin ja neiti huuteli jo äitiä takaisin. Ehkä tämä tästä kun ovat samassa huoneesa niin saa kummatkin samalla kerralla rauhoittumaan (toivottavasti).

Mustikkapiirakkakin väsättiin vielä pikaiseen illalla kun huomenna saadaan ystävä kylään. Ehkä pakko koemaistaa vielä tänä iltana että on varmasti syötävää ;)Vammaistukihakemuksenkin sain vihdoin valmiiksi. Hyvä minä :)


Ja se mitä välillä mietin, pesuaineet. Joidenkin ihmisten pyykit tuoksuu niin puhtaalle, raikkaalle. Miks mun pyykit ei voi tuoksua samalle. Ei meilläkään toki pahanhajusia ole mutta vois se kai aina vähän parempi olla. En usko että moni katsoo hyvällä jos meen kaupassa uteleen ja tuokutteleen että mitä pesuainetta te käytätte kun tuoksuvat niin hyvälle ;) ehkä mä vielä löydän sen "omani" :)

Niin Että Mitä pyykinpesuainetta te hyvät ihmiset käytätte??!! :D

1 kommentti:

  1. No kun oon ihan samaa pähkinyt ja mietin että kysyn kaverilta ainakin jolta saamat vaatteet tuoksuu aina niin hyvältä. Mulla itsellä käytössä amnattilaiskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita ja niistä en luovu mutta huuhteluaineen voisi ostaa kaupasta jos se auttaisi asiaa :)

    VastaaPoista

Pieni merkki käynnistäsi :)