sunnuntai 4. elokuuta 2013

Nukutaan(ko)

Ennen.. niim todellakin ennen, jos neiti ei nukkunut päiväunia tiesi se illalla pikaista nukahtamista ja lyhyttä vieressä istumista. Jos nukkui, iltanukutus kesti parhaimmillaan kolmekin tuntia. Mutta entäpä nyt.. nukkui tuo neiti päiväunet tai ei niin illalla nukutus kestää tooodella kauan.
Hyörii ja pyörii, kääntää ja vääntää. "Äiti! Mulla on pissahätä" "Äiti! Mulla on jano" "Äiti! Mulla on kakkahätä" " Äiti! Minua paleltaa".. haaveilut illan omasta ajasta muuttuu haaveiluksi omasta sängystä ja tyynystä. Kauniista unista ja hyvin nukutuista öistä... Bling! Tervetuloa todellisuuteen, marakatti riekkuu vieläkin hereillä. Peittoa päälle peittoa pois. Millon on kuuma, millon on kylmä.. aikansa se kiekuu, nauraa, kääntää ja vääntää. Ja yks kaks huomaakin että kas, sehän nukkuu. Varovainen tarkistus, nukkuuko se oikeasti.. nukkuu. Jes, voitto, jälleen :)

Tämä taistelu meillä nyt joka iltaista. Myös jos ja kun mies on illat pois niin pikkumieskin välillä vaatii osaansa äidistä ja saa ravata kahden huoneen väliä. Ehkä pian vois harkita sen pikkumiehen sängyn siirtoa samaan huoneeseen siskon kanssa. 
Toisaalta mielessä on myös pyörinyt mahdollisuus siitä, että kummallekin olisi oma huoneensa ja me miehen kanssa siirrettäisiin meidän sänky olohuoneeseen. Tilaahan siellä olisi.. vaikka sermillä erottaisi vielä muusta tilasta. Eihän tuo pikkumies omaa huonetta tarvisi mutta toisaalta yöt ja päiväunet olisi helpompaa kun olisi rauhassa. Jossain vaiheessa tämä edessä kumminkin, varsinkin jos tässä kerrostalokolmiossa pysytään.. aika näyttää ja mietitään nyt vielä hetki :)

Tänään nautittu ystävien seurasta ja auringosta. Mustikkapiirakkakin pikaisesti leivottiin kahviherkuks ja nam että maistuikin :) mieskin tuli kotiin ainakin neljäksi päiväksi tänään. Toki töissä päivät, mutta illat kotona. Helpottaa hetkeksi kun on taas kaksi aikuista jakamassa arjen ja varsinkin nuo iltakiukut ja kitinät :)

Nyt hetki sitä omaa aikaa ennen niitä kauniita unia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)