lauantai 10. elokuuta 2013

Musafestareita ja saippuakuplia

Vaikka aamulla olinkin täysin varma siitä, että tästä päivästä ei pysty kirjoittamaan ainuttakaan painokelpoista sanaa saati lausetta, niin puolen päivän jälkeen oli mieli muuttunut. Tosin välillä on fiilis että voisimpa itsekin heittäytyä maahan ja vetästä pienet itkupotkuraivarit (valkotakkisten uhalla jätän sen homman lapsille) Aamu oli harmaa ja ankea ja päässä ravas raivopäinen härkälauma.. Tosin sain siinä raivon vallassa sentään siivottua ennästysajassa ja sain vielä lapsetkin pihalle ajoissa. Hyvä minä :)

Ulkona käytettiin lapsityövoimaa (ainakin naapureiden silmään) kun tyttö väkisin halusi tampata mattoja. Saippukuplia teetettiin taivaalle satamäärin ja pompittiin kuralätäköissä. (Tosin niiden valkotakkisten pelossa jätin senkin homman tytölle. Saippuakuplaleikkiin kyllä osallistuin ;) )Ruuan jälkeen lähdettiin sateenkin uhalla käymään keskustassa lasten musafestareilla. Oli tanssipajaa, soitinpajaa ja muitakin pajoja. Vohveleitakin oli kaupan, kermavaahdolla ja mansikkahillolla tottakai :)
Tyttö askarteli isänsä kanssa sadeputki soittimen. Sitä onkin ylpeänä kannettu mukana myös kyläreissulle isomummun luo :)
Vettä sateli välillä vähän enemmänkin, mutta onneksi olimme varautuneet sadetakkien kanssa joten ei sateet harmittanut. Ihan mukavaa oli ja ihainen kummityttömmekin oli hetken siinä seurana ♥
Kotona surkuttelimme vesisadetta ja hetki pohdittua pakkasimme ruuat kassiin ja lähdimme isomummun luo. Siellä viihtyy aina koko perhe tunti tolkulla ja aina olemme yhtä tervetulleita. Onneksi on tuo paikka, toinen koti ♥

Huomenna viimeinen yhteinen vapaa päivä kunnes koittaa taas arki ja isi lähtee töihin koko viikoksi. Toivottavasti saadaan viikko kulumaan nopeasti kun kaveritkin palaa päiväkotiin, kouluun ja töihin. Ensi vuonna oliskin kyllä taas ainakin yksi kaveri jäämässä kotiin mammalomalle. Mutta, vasta ensi vuonna. Nyt on vielä loppuvuosi ja ensi viikko. Tiistai menee kyllä sairaalareissuun ja keskiviikkoilta Me&I kutsuilla, uusi mallisto.. saa nähdä löytääkö mitään ;)
Pikkumies sammuu yöunille tuota pikaa ja neiti odottaakin jo äitiä nukuttamaan joten siihen touhuun mars :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)