maanantai 12. elokuuta 2013

Uusi viikko ja maanantai

Uusi viikko, uudet tunnit..(onneksi eilisen sain levättyä kun isi hoiti lasten ulkoilut ja ruuat pääasiassa, sain jopa aamupalan sänkyyn♥) 


 Isi lähti taas tänä aamuna reissuun ja palaa kotiin vasta lauantai-iltana. Tyttö reagoi aamun voimakkaammin kuin ennen. Ilmeisesti nyt oikeasti tajusi sen, että isi on taas pitkään pois. Itkuinen tyttö istui vielä aamupala pöydässäkin, eikä aamun murot oikein maistuneet..
Ulkoilu oli hetken kivaa keinuen, mutta pian ikävä valtas mielen ja itkien pyydettiin kotiin palaamaan. Onneksi oman pihan remonttimiehet sai ajatukset muualle. Ja kerättiin jo ekat syksyn lehdetkin kotiin ja prässiin. Taulu tehdään kunhan vähän kuivuvat :)


Tyttö auttoi ruuan teossakin ja nautti riemuiten vuuan voitelusta ja juustoraasten ripottelusta lasagneten päälle. Ehkä siitä syystä ruokakin oli "nam, herkullista" ;)


Päivän mittaan on satanut kaatamalla, tihuttaen, ei ollenkaan.. jokaista saman minuutin sisään. Katsot ikkunasta että hei, siellähän paistaa aurinko! Hetken päästä kun katsoo uudestaan, mietit hetken että kauanko siitä viime vilkasusta ulos oikein oli.. No ehdittiin me hetki nauttia ulkoista vielä iltapäivälläkin. Pallo sai offroad vaunuilua nukenvaunuilla, kun neiti antoi kyytiä metsikössä ja kivien päällä.

Pallomeriteltta kaivettiin vaatehuoneen kätköistä sadepäivää ilostuttamaan pitkän tauon jälkeen, ja voi sitä riemua.  Pikkumieskin tykkäsi palloista ainakin kuolan määrästä päätellen ;) kissa sen sijaan mietti pariinkin (tai kymmeneen) kertaan uskaltaako mennä lähellekään.. saati sisään.. no aikansa mietittyään rohkaisi mielensä :D


  

  


Huomenna suuntaamme sairaalalle, pojalla vatsan alueen ultra. Toivottavasti sillä saralla kaikki kunnossa. Stressaa sekin jostain syystä, vaikka voisin vain miettiä ja stressata vasta sitten, jos sieltä jotain löydettävää löytyy.. 

Pikkumies ollut tavallista enempi itkuinen ja tyytymätön, liekö syynä hampaat vai kiukku muuten. Kaikesta huolimatta ensimmäisestä päivästä selvitty lähestulkoon kunnialla ja lapset saatu sänkyyn ja jopa nukkumaan :) 


Otampa hetkeksi omaa aikaa, haaveillein letuista jotka jäivät tänään paistamatta ja jotka huomenna mahdollisesti voisi paistaa.. (jos ehtii) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)