maanantai 23. syyskuuta 2013

Viikonloppu ja sen jälkeen

Viikonloppu meni aika rauhallisissa tunnelmissa. Ulkoiltiin ja oltiin vaan. 

Lauantaina kävi pikaiseen vierailulla tytön kummit lastensa kanssa. Toivat pizzaa mukanaan ja sillä herkuteltiin. Nam, oli kyllä hyvää. Ihana oli saada pitkästä aikaa jutella tuon ihanan, lapsuudesta jo elämääni saadun ystävän kanssa. Muutamat kyyneleet tuli vuodatettua mutta ne kuuluvat elämään. Huomenna ajellaan kylään heidän luo.

Sunnuntai päivän isin nukkuessa edellisyön univelkoja pois, suuntasin lasten kanssa taas päiväksi isomummun luo. Raekuuroa tyttö tuijotti pitkään. Sataa lumipalloja. Hih, vähän niinkin.
Puolukoita lapset söi hyvällä halulla ilmekään värähtämättä. Pikkumies näytti taas taitojaan ja niin hienolla pinsettiotteella poimi puolukan sormien väliin. Suuhun asti tuo puolukka ei koskaan löytänyt, mutta kaikki ajallaan. Sateinen päivä tänään on ollut ja sitä vietetty kotona, illalla tosin käytiin kävelemässä siellä kanavan rannassa, todetaksemme vain että aitaa ei tarpeeksi ole ja sen olemassa olevankin aidan ali mahtuu tuollainen meidän neidin kokoinen kirppu ilman pientäkään ongelmaa. Pelko ei siis ole aiheeton ja jopa isäntä sen totesi. Koitetaan nyt löytää tilalle joku muu yhtä kiva koti, mutta vähän turvallisemmalta pihapiiriltä. Mutta lopullinen päätös tuon kämpän suhteen tehdään myöhemmin. Ei hätiköityjä päätöksiä enää. Minähän niitä en koskaan tee ;)

"Maailman lehtiä"
Neitiä tuo vesi kiinnosti jälleen niin valtavasti, että itkun ja kiukun kanssa jouduttiin kotiin lähtemään. Ne olis mun puolesta saanut jäädä sinne keskenään riitelemään. Noh, onneksi kurkiaura sai harmin unohtumaan nopeasti.Kotona neiti järjesti vielä tanssiesityksen pehmoleluille, lopuksi kumarrukset ja kaikki. Hih, tyttö vain huusi että tulkaa katsomaan minun esitystä. Pehmolelut olivat myös yleisöä. Mahtava ajatuksen kulku kaksi vuotiaalla ♥ Sitten vielä puuro ja iltapesut ennen iltasatua. Nyt kun vielä tulis se Nukkumatti.. myöhässä hän tuntuu kovasti olevan (tänäänkin).

Jos vielä hoitaisi tuon kissan ja siirtysi iltapalan ja keksipaketin kanssa sohvan nurkkaan salkkareita katsomaan. Lähetin miehen kauppaan, pyytäen vain suklaakeksiä. Saa nähdä millä herkutellaan.

Mukavaa maanantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)