keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Jumppaa jumpan perään

Tänään aamu alkoi pojan fysioterapialla ja siitä jatkettiin tytön kanssa matkaa kohti hänen fysioterapiaansa. Isi jäi pojan kanssa kotiin.
Arvasin jo ennalta että alussa neiti hiukan itkuinen on, ja niinhän tuo olikin. Äidin sylissä istui kuin liimattu. Onneksi tämä jumppari olikin aivan ihana ja nappas kirjan käteen ja neiti sai mun sylistä sitä katsella. Pian siirryttiinkin jo jumppasalin puolella ja lopulta neiti pomppi ja heitteli palloa, jännityksestä oli jäljellä vain murunen. Sen huomasi siitä, että juttelut jäivät hyvin vähälle.. Tänään ei ainakaan ihmeitä huomattu. Joskin nyt illalla joitain kipuja ja arkuuksia valitteli jalassa.. hmm.. no näitä pitikin seurata jos tulee.. Kovin on vaikeaa tämä, lisää mietittävää ja seurattavaa.. Ensi viikolla uudestaan. Jumpan jälkeen nää tytöt suunnisti kirppiskierrokselle ihan kaksistaan. Ostettavaa löytyi vaikka kuinka ja yks paita jota en ostanut jäi kyllä vähän harmittamaan. Ja hei, tää paita ois ollu tälle äitille ihan itselleen. Hah, sinne jätin ja lapsille sit senkin edestä. Toisaalta vielä kun mun vaatevalinnat (ainakin pääosin) lapsille kelpaa niin todellakin aion tän ajan vielä näihin ostoksiin käyttää. Vaatteiden lisäks pari kirjaa ja yks pieni pussillinen näitä pet shoppeja tytölle. Neiti oli sanaa sanomatta laittanut koriin ja huomasin vasta kassalla. En sit enää siinä vaiheessa alkanut palautteleen ja onneksi ei maksanutkaan kun muutaman euron. Tapaa tästä ei silti kyllä tehdä.
 

 Pojan jumpat meni hiukan itkuisena, mut pääasiassa hyvin. On niin kovin rankkaa ja raskasta vielä pienelle kun niitä voimia ei ole. Jalkoihin kuitenkin  tullut jäntevyyttä kuulemma paljon lisää. Jumpan jälkeen pojalle maistui aamupäikkärit pitkän kaavan mukaan.

Ulkoiltu tänään ollaan mukavat hetket ja tän päivän jälkeen tää mamma ryhdistäytyy ja piilottaa suklaat ja keksit kaapin perälle. Tai ehkä syön nentänään pois niin ne ei sieltä huutele mua :) vaaka alkaa heilua nyt ihan väärään suuntaan.. murr..

Huomenna aamulla muskariin ja ehkä mahdollisesti käydään tivolissa kun se täällä tämän viikon on. Ellei sitten aamulla tule kutsua töihin. Illalla käyn pojan kanssa Me&I kutsuilla kaverin luona ja isi vie tytön tanssikouluun, ihanaa se vihdoin alkaa huomenna. Pikku paniikki vaan kun en mistään löydä neidin tossuja jotka kuukausi sitten alesta löydettiin. Huominen päivä aikaa etsiä..
Eilen olinkin töissä, yhden päivän ja vaikka edellisilta menikin hermoillessa, osaanko enää mitään niin kivasti meni päivä ja kaikki säily hengissä. Hih, en mä kaikkea ole unohtanut. On mulla tietysti hyvä kouluttaja täällä kotona..

Nyt illan vietän suklaalevyn (josta jo puolet syöty ja nyyh, viimeinen suklaalevy niin pitkään aikaan. Tämä on nyt julkisesti luvattu, en voi perääntyä) ja viinilasin seurassa. Telkkarista jälleen Carrien päiväkirjat ♥

No nyyh.. eihän sitä ees tuu :(

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)