perjantai 6. syyskuuta 2013

Tivolissa

Tänään onkin vietetty koko päivän hauskaa. Isi tosin jäi aamulla siivoamaan kun itse suuntasin lasten kanssa leikkipuistoon. Puistoiltiin kunnolla ajan kanssa ja kotimatkaankin kulutettiin pitkä tovi, kun neidin piti tutkia jokainen kivi ja kukka.
Päiväunien aikaan ajoin kirpputorille kahden täyden kassin kanssa ja vein pöytään täytettä. Nyt se tosin on niin täynnä ettei sinne kyllä enempää sovi.. Pääasia että sais vaan tuota tavaraa pois nurkista.
Ja sitä on paljon. 
On vissiin tän äitin järki tai muisti ollut hukassa tuon pojan (ja tytönkin) vaatehankinnoissa, kun nyt tyhjensin koon 80 pojan kaapista pois ja siirsin seuraavat tilalle. Jossain vaiheessa olin huolissani siitä, että ainakin housuja on tosi vähän, mutta äsken tilannetta tarkastaessa koin jo pienoisen järkytyksen.. Bodeja on kertynyt reilu parikymmentä, samoin housuja. Paitojakin on muutama. Huih! Onneks rahallisesti en ole menettänyt montakaan euroa, koska kaikki noista on kirpputorilta. Muutama uusi on ja nekin on synttärilahjaks saatuja, tai ne pari jotka Me&I kutsuilta tilasin. Tämä koko tosin tulee mahtumaan vielä pitkän aikaa, niin sinänsä ei haittaa. Mutta missä vaiheessa oikeasti järki sumentuu niin paljon, ettei muista saati tajua että vaatetta on enemmän kun ehtii käyttääkään :) kuka vaatefriikki??!

Ilta kuluikin tivolissa. Kaupungin toisella puolella on loppuviikon tivoli ja sinne suuntasimme päivällisen jälkeen. Voi riemua tuon tytön kasvoilta ja vähän äänestäkin kun pääsi erilaisiin karuselleihin, ja jopa vuoristorataan. Vuoristorata oli juuri pienille tarkoitettu ja siinä piti parikin kertaa käydä. Ensin isin, sitten äitin kanssa. Poika tuijotti isoille tarkoitettua, äitin mielestä tosi hurjaa laitetta. Siinä valot vilkkui ja kyydissä olijoiden äänestä päätellen aika hurjalta meno taisi tuntua. En saanut pojan katsetta irti millään vaikka kuinka yritin huhuilla ja näyttää missä sisko menee. Ei millään. Tuijotus oli niin keskeytymätön, että lopulta koin parhaakseni jatkaa matkaa. Kohta tuo kai olisi tahtonut itsekin sinne..


Lopuksi vielä kumpikin sai onkia lahjakassin ja kummallekin paljastui oikeasti ihan söpöt pehmolelut. Vaikka olenkin sitä mieltä että noita pehmoeläimiä on jo tarpeeksi.. alkaa sängyssä olemaan melko ahdasta.


Viime yö nukuttiin sohvalla ja pojan pinnasänkykin kannettiin tähän viereen. Niin hyvä oli nukkua ja jopa koko yö nukuttiin niin hyvin, että päätettiin jatkaa vielä ainakin tämä seuraava yökin. Kumpikin sammui tosi nopeasti suihkun ja iltapuuron jälkeen. Taisi olla väsyttävä tivolireissu.

Huomenna päästään juhlimaan kummitytön 2vuotis synttäreitä. Aamulla vielä Ideaparkkiin lahjaostoksille.
Oman iltapalan jälkeen voisi itsekin suunnata nukkumaan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)