keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Keskiviikon pikapäivitys

Pikkumiehen kuume senkun jatkuu. Aamun vietti isin kanssa kahden kotona kun me paineltiin tytön kanssa ulos. Ihana ilma ja kuraleikit sai aikaan vallattoman htmyn. Äiti, onko siellä lätäköitä? Saako niissä hyppiä? Ja kyllä siellä hypittiinkin. Onneksi on kuravaatteet.

Tyttö sai kaverikseen ikäiseen naapurin pojan. Nämä ovat niin mahtava pari kun kulkevat peräkanaa pitkin pihoja välillä kinastelleen, välillä taas halien. Tänään keksivät krokettimailat ja niille täysin uuden tarkoituksen. Niillä tehtiin remonttia. Melkoinen pauke lähtikin kun nämä kaksi pientä PuuhaPeteä paukutti kaverin terassia ja kukkapenkin kivetyksiä. Onneksi pian keksivät keinut ja matka jatkui siihen suuntaan. Ruokahetken koittaessa halittiin moneen kertaan ja vähän innostuivat painimaankin nurmikossa. Hauskaa ainakin oli.

Välipalan jälkeen isi lähti mopoilemaan ja me otettiin suunnaksi isomummula. Iltapuuroon saakka siellä viihdyttiinkin. Ja poikakin jaksoi kuumeesta huolimatta olla hereillä ja leikkiä rauhassa siskon juostessa ja hyppiessä ympärillä. Iltapuuro ei kummallekaan maistunut juuri ollenkaan, mutta nukahtivat kuitenkin nopeasti.

Ja päivän paras: tyttö otti pojan tutin pois suusta komean kuolavana kera ja tähän neiti huudahti "Se vuotaa lattialle" :D hih, meitä nauratti ♥

Mukava päivä ollutkin vaikka aamulla saatu suru-uutinen toisen mummuni pois nukkumisesta toikin omat varjonsa päivään. Nyt on kivut poissa. Muistoissa hän silti aina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)