maanantai 9. syyskuuta 2013

Syksyä ja syysflunssaa

Viikonloppu meni juhliessa kummitytön synttäreitä. Ja juu kyllä, koko viikonloppu. Jatkoin sunnuntaina vielä neidin kanssa kahdestaan, kun paikalla oli muita kavereita. Kakkua on syöty taas niin paljon että mahaan koskee. Ei tää parikiloapois pudotus nyt oikein pääse toteutumaan. Kokoajan on ties mitä kutsuja, juhlia ja kissanristiäisiä. Kohta on joulu, sillon syön ainakin. Ja sitten on pääsiäinen suklaamunineen ja vappu munkkeineen. Ei sen muutaman kilon pudottaminen helposti onnistu. Tai sit mulla on vaan huono itsekuri.. eikai?

Leikkipuistossa käytiin sunnuntaiaamuna koko perheen kanssa. En edes muista koska ollaan näin oltu, ihan rauhassa ilman kiirettä. Enemmänkin ehkä saisi olla.

Eilen isi lähti kahdeks päiväks reissutöihin ja me touhuttiin sit maanatai keskenämme. Kotona oltiin koko päivä ja neiti niiskutti koko päivän, tuloksena valvottu viime yö tukkosen neidin kanssa joka ei löytänyt hyvää asentoa. Aamulla väsytti todenteolla. Poikakin heräili pahimmillaan kymmenen minuutin välein känisemään, enkä kuitenkaan syytä löytänyt.. Tosin aina kun mut näki nii alkoi naurattaan, joten mistään vakavasta tuskin oli kyse ja lopulta herra pyöri pari minuuttia ja sammui. Onneksi. Kyllä yhden kanssa valvominen riittää yhdeksi yöksi.

Eilen sain yhdeltä ystävältä pojalle säkillisen vaatetta, nyt käytettäväks ja vielä seuraavaakin kokoa. Kiitos ♥ ystävät on vaan niin lahja. Nyt voi pojan pukea vaikka joka päivä eri vaatteisiin,ei nimittäin tuu heti loppumaan. Hih, ehkä en enäö katsokaan muuta kun tytön vaatetta hetkeen aikaan. Joopa joo..

Tänään oli aamulla tytön fysioterapia ja hyvin siellä meni jälleen. Ei mainintaa mistään, ei liikerajoituksia. Eikä nyt ole edes valitellut kipuja missään. Auttaisiko tämän viljaton todella? Noh ensi viikolla pitäisi palautella viljoja takasin ja katsotaan mahdollisia oireita sitten.
Ulkona ihasteltiin leppäkerttua ja haravoitiin lehtiä. Kyllä se syksy jo tänne on tullut. Ihanaa ♥
Pojan kiukkuilu ja itkuisuus jatkui tämänkin päivän. Ja nyt illalla nousi kuume. Pieni ressu. Parempi perua huominen jumppa niin saa poika levätä.

Nyt kömmin sohvan nurkkaan iltapalan kera katsomaan salkkareita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)