lauantai 5. lokakuuta 2013

Ruokakokeilu osa 1, eka ja vika

Monta päivää ollut suunnitelmissa kokeilla vähän uusia ruokaohjeita ja saada vähän monipuolistettua viikon ruokalistaa. Noh, tänään aamupuurokaaoksen jälkeen päätin kokeilla.. Hedelmäinen broilerkastike ja pasta. Alku näytti hyvältä.. Lopputulos.. nooh siedettävältä. Lasten lautaselle kun ruuan sain, katsoi neiti mua hetken ja kysyi "äiti, mitä tää on" kerroinhan toki mitä se on ja muutahan kehotuksen jälkeen neiti suostui maistamaan. Ja huokaus "tää on pahaa" . Poikakin yökki alkuun ( tosin nyt syytin kyllä niitä kökköjä) mutta suht hyvin upposi ruoka lopulta. Neiti ei kaikesta huolimatta suostunut juuri syömään. Ehkä mun kokeilukeittiö jatkaa tutuissa ja turvallisissa spagetissa ja jauhelihakastikkeessa :D vaikka kuinka oli tuoreita kasviksia käytetty niin ei sit vissiin ollut onnistunut. Toki uusi ruoka vaikuttaa mut hei, mä yritin! (Sitä tosin tuli niin paljon että huomenna syödään vielä) enkä mä oikeesti niin huono kokki oo.. kai?!?

ja tää oli vasta alkua :D eka vaihe, lopuista en kuvaa edes harkinnut ehtinyt..
Koitettiin pojalle kulmatuolia kotioloissa ja nyt ei huutoa tullut. Vähän epäileväinen katse alkuun oli, mutta jokusen minuutin jaksoi olla ihan tyytyväisenä. Ja tokihan sitä siskonkin piti kokeilla heti perään.

Aamu-ulkoilu hoidettiin kävelyn muodossa. Neiti halusi ottaa oman vauvan ja rattaat sille mukaan. Niimpä me kuljimme vieretysten jokunen matka kävelyteitä kummallakin rattaat edessä. Hih, hauskaa. Tuo nuoriäiti tosin halusi antaa vauvalleen vähä lisäjännitystä arkiseen lauantaikävelyyn. Tönäsi rattaat alikulkutunnelin mäen päälle ja lasketutti nukkevauva ressun rattaineen alas. Muutaman kerran nukkevauva oli ojassa mutta pääasiassa piti pintansa ja pysyi kyydissä. Kovasti koitin selittää että oikeaa vauvaa ei sitten ihan noin rajua menoa kestä. Onneksi tuo ehtii vähän kasvaa ennen omien lapsien ulkoiluttamista ;)

Päikkäreitten jälkeen lähdettiin Ideaparkkiin sänkyostoksille. Sain meidän parisängyn patjat myytyä ja pakkohan tilalle joku on saada. Siispä tarjousten perässä Maskuun ja uusi sänky tilaukseen. Viikko tosin joudutaan odottamaan ja nukkumaan sohvalla. Onneksi on hyvä, tilava vuodesohva. Lounaan muistelu äitin uudesta herkku ruuasta ajoi meidät vielä ulos syömään. Hah, no parempaa se oli, sen myönnän.

Huomenna pitäisikin suunnistaa miehen siskon tytön syntymäpäiville ja kakulle.

Nyt pieni hetki jos vaan olisi tekemättä mitään ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)