torstai 17. huhtikuuta 2014

Terveinä tuuleen!

Sairastelun päätteeksi ollaan tänään saatu viereita. Hyvä ystävä kylään pienen poikansa kanssa. Kiva oli vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Ja sylitellä pientä parikuista kääröä. Vauvantuoksua ♡ kiitos T ja pikkuV!

Myöhemmin tuulta uhmaten pistimme sisällä ololle ja sairastelulle stopin ja painuimme ulos. Myrsky vihmoi korvissa, lelut lensi tuulessa sinne ja tänne. Poika istui maassa, välillä silmiään siristellen, kun tuuli puhalsi kunnon puuskan. Silti oli pakko vaan nauttia tuosta ilmasta. Ei se ollut edes kovin kylmä, ehkei lämminkään, mutta sopivalla tavalla viileä. Tyttö puhalteli miljoonat saippukuplat tuulen pyöriteltäviksi ja poika hihkui riemusta (vai kauhusta, en ollut varma), kun kuplat poksahteli ja tanssi ilmassa.
Lapion syöminen osoittautui tavaroiden heittelyn ohella melkoisen mukavaksi puuhaksi. Tyttö tyhjensi lelulaatikon kiivetäkseen sen kyytiin. Pian siitä tuli laiva ja airoiksi muuttui lapio ja pitkä keppi. Äiti pyöri kameran kanssa, kunnes se kesken kaiken vilkutti tyhjää akkua ja sammui. Mokoma. Loppupeleissä kortillekaan ei olisi mahtunut kuin muutama kuva, joten se siitä.


Sisälle tultua ehdittiin onneksi vielä hetki leikkiä ja katsella pikku kakkonen.  Huomenna samaan teemaan sopien matkaamme taas puistoilemaan. Pääsiäisen kunniaksi käydään pääsiäislounas herkuttelemaan ABC:llä. Kun ei porukalla ollut voimia istuttaan rairuohoa sairastelun keskellä, niin nautitaan edes tämän ruuan verran (ja ehkä jokusen suklaamunan)


Pikkumies on pari kertaa harjoitellut haarukan käyttöä, ja tätä tullaan harjoittelemaan jatkossakin. Lusikka menee kyllä suuhun, mutta miten päin, on se vielä harjoitusta vailla. Kaikki aikanaan. 

Mukavaa Pääsiäistä kaikille ♡ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)