keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Taikinatiistai

Tänään on upotettu pienet (ja vähän isommatkin)  sormet taikataikinaan ja valmiiksi saatiin lumipallokasa (!!!), pari epämääräistä kädenjälki yritystä. Yksi perhonen ja dinosaurus. Poika pääosin yritti saada taikinapalloa mahtumaan suuhun tutin läpi, siinä kuitenkaan onnistumatta. Hommaan kyllästyneenä alkoi lopulta viskellä pieniä taikinamyttyjä lattialle..

Esikoisella kesti hetken aikaa ymmärtää, miten niin taikinasta tehtyä dinosaurusta ei voisi muka maistaa.. ja miten sen muka huomenna voisi maalata. Selvitämme tämän salaisuuden ehkä siis huomenna.

Aamu alkoi muutenkin aivan liian aikaisin, pikkumies valvotti kovalla yskimisellä, ja neiti pyöri levottomana muuten vain. Onneksi aamun pelasti pikkukakkonen ja omassa seurassa tehty kauppareissu. Niinkin arkinen  reissu, kuin perunakauppa, mutta tulipahan perunat valittua hartaasti ja huolella. Nakkikeitolla herkuteltiin tämän päivän ruokailu ja päivälevon aikaan pikkumies päiväunille ja esikoinen sohvalle katsomaan Seikkailija Dora-dvd:tä. Mies lähti töihin ja oman kahvihetken korvasin tuorepuristetulla appelsiinimehulla ja (postinkantajan tärvelemällä) meidän perhe-lehdellä.Yksi päivä saatu taas viikosta kulutettua. Poika jatkaa kuumeilua ja yskimistä, tyttö ottanut totaalisen varaslähdön nelivuotisuhmaan, iltapesu hetki oli vähän kaaosta, mutta selvittiin! 

Josko huomenna olisi pikkumieskin jo kuumeeton ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)