maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäisen vietto on takanapäin.. Pieneen lomaan perheen kanssa on mahtunut paljon ulkoilua, syömistä (tottakai), autoajelua ja ihan vaan olemista.

Huomenna koittaa arki, kun isi palaa töihin. Onneksi vain neljä päivää ja sitten lomaillaan taas. Kokonaista kaksi viikkoa. Suunnitelmissa on tehdä ainakin päivän reissu jonnekin.. Tarkemmin emme ole vielä paikkaa päättäneet, joitain paikkoja on harkinnassa. Eiköhän se päätös sieltä löydy.

Yhtenä iltana saimme kaverin tytön yks kaks yllättäen hoitoon. Pöytään katettiin kahden iltapuurolautasen sijasta kolme, jonka jälkeen herkuttelimme letuilla ja lapset leikki kovin. Vähän erilainen ilta ja nukkumaanmenoa venytettiin tunnilla, mutta hyvin nuo jaksoivat. Lettujen sokerivoimalla, kuka tietää.. Ihana O meitä siis riemastutti illan ♡


Eilen aamulla neljä silmäparia, ja kaksi pientä nenää (isin ja äitin nenien ei tarvinnut ihan ikkunaan kiinni asti mennä) liimautui makuuhuoneen ikkunaan kiinni, kun seurasimme kolmen oravan kisailua suoraan ikkunan alla. Välillä olivat puussa ja kohta taas hurjaa kyytiä takasin maahan. Vikkeliä kavereita ja muutamaan OO huurahduksen jälkeen neiti lähti muihin puuhiin muiden jäädessä vielä hetkeksi ihastelemaan ja suunnittelemaan päivän kulkua.

Iltapäivän kulutimmekin mummun luona ulkoillen ja herkutellen. Oli kiva ilma pyöräillä sinne ja nauttia kunnon lämpimästä kevätilmasta. Kahvipöydässä esikoinen pyysi lusikkaa vesikuppiinsa. Hetken ihmettelin mitä varten, mutta syykin pian selvisi. Tarkkana tyttönä hänkin halusi sekoitella "kahviaan". 


Saunan jälkeen en voinut vastustaa kiusausta laittaa tuohon pieneen kiharaan päähän pientä keltaista pääsiäistöyhtöä ♡

Mukavaa arjen aloitusta ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)