perjantai 4. huhtikuuta 2014

Päivänä jona...

Päivä, jona on haalittu kirjastosta kasapäin lastenkirjoja. Lukemiseen käytetty useita hetkiä sieltä täältä, pitkin päivää. Yhtä ja samaa satua luettu sen kymmenen kertaa, että illan päätteksi esikoinen luki sitä pikkuveljelle ja äiti osasi ulkoa. Olivia-possu, kiitos päivän seurastasi. (Uskon, että tapaamme taas aamulla)


Päivä, jona soivaa laulukirjaa on luukutettu, ja jonka vuoksi on saatu aikaan kiukkua,naurua, itkua,tanssia ja tietenkin sitä laulua. Yhdessä ilakoiden, yksin rauhassa fiilistellen. Aina kuitenkin sen musiikista nauttien.
Päivä, jona ulos lähtö sai käsittämättömän itku ja pään hakkaamisraivarin kuopuksen osalta ja samanlainen raivari puistosta pois lähtiessä (mä todella kärräsin tän porukan tohon puistoon!) ja edelleen samanlainen raivari kotiin tullessa. Missä tein väärin? Mikä meni vikaan? Onneksi se laulukirja pelasti ♡

Päivä, jona on mietitty asioita maan ja taivaan väliltä, minne muuttaisi, koska muuttaisi ja missä asuisi.. Mietitty päässä mahdollisesti olevaa painetta, tutkittu ja stressattu. Seurattu ja seurataan edelleen. Maanantaina mennään mittaamaan pojan pää onko liian vauhdikasta kasvua tullut. 

Päivä, jona kalapuikkoja on vedetty kilon ketsuppia kanssa (!!) ja aloitettu siivoaminen, joka on edelleenkin kesken. (Mikä MUA vaivaa) 

Ilta, jona on tanssittu Juha Tapion tahtiin. Ihasteltu kuinka hienon varjon aurinko luo kaapin oveen pienestä tanssivasta tytöstä. Ja ilta, jona on harjoiteltu taas ahkerasti omaa syömistä.Tänä iltana aion mennä ajoissa nukkumaan. Ja aamulla aioin saada sen siivouksen tehtyä loppuun, jotta jaksan ajaa ihan-vain-sen-ison-puiston-takia meidät reilun 30km päähän puistoilemaan. 

Tutkitaan maailmaa huomenna taas yhden lauantain verran lisää! 


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo turkoosi pingviinipaita ja tämä viimeisen kuvan pöllöpuku. Oletko itse tehnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat on kyllä. Mutta ei, en ole itse tehnyt. Body on Me&I:n ja haalari on Blaa, merkkiset :)

      Poista

Pieni merkki käynnistäsi :)