lauantai 18. tammikuuta 2014

Vesivahinkoa ja juhlaa ♡

Täällä ollutkin vähän erilainen viikonlopun aloitus.. Eilen neiti huomasi eteisen lattialla pienen vesilammikon. Koitin ensin miettiä järkevää syytä mistä se olisi siihen tullut, kunnes tajuttuani ettei se mistään muualta ole siihen tullut kun ylhäältä. Katto oli siltä kohden märkä, ja vettä valui oven karmia pitkin lisää.. Ei, muuta kun soittoa talonmiehelle, että vettä tulee APUA. Aamusta asti oli haistellut outoa hajua, mutta tietenkään miettimättä sen enempää. Menin keittiöön ja tajusin, että juuri pyyhitty tiskipöytä ui vedestä.. Tarkemmin mietittynä, olihan se ollut märkä vähän väliä aiemminkin sinä päivänä, en vain ollut muuta kun putsannut, ajattelematta sen enempää ( kyllä mä yleensä ajattelen paljonkin). Kaapin avaus paljasti lisää vettä, ja lisää valui koko ajan.. 
Talonmiehet kävi meillä ja yläkerrassa, sieltä löytyi jostain keittiön hanasta pieni reikä joka tuon veden tulon aiheutti. Se ongelma poistettiin niin nyt on jäljellä enää märän lastulevyn haju.. Ei kauhean miellyttävä haju kylläkään.. Pari viikkoa kuulemma odotellaan, josko kuivuisi itsestään ja sitten saadaan kosteusmittaaja mittamaan tilannetta.. Muutama sana tai ehkä jopa lause olisi valmiina tästäkin, mutta olen hiljaa, ainakin vielä. Odotamme kiltisti.

Tyttö kävi eilen illalla vielä toisen balettituntinsa, ja kivaa oli jälleen kerran. Kyllä tällä jatketaan, kun niin kovasti tykkää.

Tänään sain aamulla mukkua univelkaa pois, kun isi nousi lasten kanssa. Sain vielä myöhemmin aamupalan sänkyyn. Eipä voinut päivä paremmin alkaa. Kiitos kulta <3

Iltapäivällä oli pienen ihanan tytön 2 vuotis synttärijuhlat, ja niitä varten itse tehty ja suurella sydämellä vain häntä varten valmistettu taulu, viimeisteltiin loppuun. Julkaisen kuvan, jos se on sankarille ok ;) a, miten on?

Juhliin lähdettiin meidän tapaan tyylikkäästi ( ja reippaasti) myöhässä, mutta perille päästiin ja sankaria juhlittiin. Uudet treffit tämän ihanan ja tärkeän perheen kanssa sovittu. Odotan jo kovasti :) kiitos A vielä!

 Viikonloppu tähän asti ollut kyllä onnistut. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Nyt nautin viinilasillisen ja käyn nukkumaan. Huomenna mun vuoro herätä lasten kanssa. Isi saa kyllä odottaa aamiaista toiseen aamuun, ettei odota sitä ihan huomenna. Yllättyköön sitten joskus. Hih.

Mukavaa viikonloppua, ja lauantai-illan jatkoa kaikille <3

1 kommentti:

Pieni merkki käynnistäsi :)