lauantai 4. tammikuuta 2014

Pieni poika sairastaa,häntä hellikäämme ♡

Meidän pieni poika on ensimmäistä kertaa kunnolla kipeä. Viime yö levottomasti pojan ja äitin osalta. Yskänpuuskia tuli vähän väliä, ja aamulla kuume kipuili yli 38 asteen. Virkeä poika oli, mutta päätin että käytän lääkärissä heti ruuan jälkeen. Tyttö lähti isin kanssa puistoilemaan ja itse jäin poikaa hoitamaan. 

Puolet porukasta oli ollut reissussa puolisen tuntia,kun poika alkoi oksentamaan ja muutenkin oli tosi itkuinen ja kipeä. Soitin toiset kotiin ja lähdettiin saman tien päivystykseen. Miehelle jätin siivoamisen. Muutoinkin alijäntevä poika oli vielä vähän veltompi kuin normaalisti. Onneksi päivyksessä ei kovin suurta jonoa ollut ja suhteellisen nopeasti lääkäri jo kutsuikin. Kuunteli keuhkot ja totesi, että rohisee ja hengitys vähän ahtaalla. Muuta ei lisäksi sitten tutkinutkaan kun korvat, joista löytönä oikean korvan korvatulehdus. Kasa reseptejä kouraan ja auto kohti apteekkia. Nyt on kipulääkkeet, antibiotit ja hengitettävää lääkettä keuhkoputkia laajentamaan.

Kotimatkan poika nukkui, ja kotiin päästyi söi ja oksensi taas.. Lääkkeet annettiin ja hengitettävän lääkkeen kanssa sai vähän taiteilla, kun jostain kumman syystä se ei pikkumiestä miellyttänyt. Lääkkeet saatiin kuitenkin lopulta oikeaan osoitteen ja poika nukahti jälleen.

Mies leipoi tytön kanssa pullaa sillä välin kun poika nukkui. Levottomat nuo päiväunetkin oli,kun yskiminen niitä häiritsi, mutta pari-kolme tuntia kuitenkin siinä meni. 

Loppupäivä on koitettu juottaa ja syöttää, kaikki lopulta ylös tullut. Itseäkin jo vähän itkettää toisen vuoksi, mutta on tuo jaksanut leikkiäkin vähän. Suurimman osan ajasta kyllä vain viihtynyt rauhallisesti sylissä. Yöunille nukahti jo kuudelta, parin hassun puurolusikallisen jälkeen. Pieni ressu <3

Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä. Eniten tässä pelkää ja huolettaa muutenkin huonosti syövän ja juovan lapsen vointi. Kuinka nopeasti kuivuukaan kun juo vielä huonommin kun normaalisti ja jos vähänkin enempää yrittää, oksentaa varmasti.

Neiti on hakenut huomiota melkosen riehakkaasti, jäänyt vähän vähälle, kun kumpikin vanhemmista säntäillyt millon siivoamaan oksennusta tuolta, milloin täältä. Huomenna korjataan tämä asia heti. Harmittaa tytönkin puolesta. Itse olen koko ajan varpaillaan, ja säntäämässä pojan luo kun yskähtää. Toisen olo on valehtelematta kurja. Onneksi (jälleen) sain apua ystävältä. Vaikka kesken juhlien, hän on apu. Kiitos A, sä tiedät tään♡

Illan vietin kylpyhuoneessa matonpesu puuhissa.. Kohta nukkumaan, jos edes hetken saisi nukuttua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)