sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eräs tuulinen sunnuntai

Viime yönä tyttö heräsi pitkästä aikaa jalkasärkyihin. Tällä kertaa kipu tuntui olevankin kovempaa kuin ennen. Itkulle ei näyttänyt tulevan loppua hetkeen aikaan, ja mietinkin jo että päivystykseenkö tässä lähdettävä. Onneksi kipulääke ja täysikuun katseleminen lopulta auttoi ja saatiin jatkettua unia. Aamulla ei tietokaan kivuista.Viikon päästä onkin uusinta ultra lonkkien osalta, ja katsotaan onko reilu kuukauden mittainen viljaton ruokavalio auttanut lonkkien tilanteeseen vai ei. Muutoin edessä on magneettikuvaus. Ääh, jos nyt jotain selviäis noihin kipuihin. Ei mun mielestä vielä 3 vuotiaalla mitään kasvukipuja pitäisi olla? Loppuyö meni kuitenkin hyvin ja sain aamulla vielä jäädä nukkumaankin, kun isi nousi lasten kanssa. Kiitos <3

Tämän aamun mies ja tyttö kulutti muovailleissa eilen ostetuilla muovailuvahoilla. Kumpikin istui paikoillaan ainakin 1,5 tuntia. Hei, jopa mies :D Itkukin siinä tuli (tytöltä tosin vain) kun piti ruuan takia lopettaa. Ulkona oli niin järjetön tuuli, että ei edes harkittu ulos lähtöä. Ruuan jälkeen oltiin muutenkin lähdössä anoppilaan.


Miehen vanhempien luona leikittiinkin legoilla muutama tuntinen ja niillä ihanilla Hello Kitty taloilla ja hahmoilla. Iiihanaa tyttöjen juttuja! Tyttö pääsi myös pitkän odotuksen jälkeen soittamaan isin rumpuja. Pauke.. öh anteeksi, soitto, kuului ulos asti. Saas nähdä minkä musiikin tuottaja tytöstä tulee kun kiinnostaa niin pianot, viulut, kitarat kun rummutkin. Ja se tanssi. Tyttö rakastaa sitä. Niin kauan kun itseään näyttää kiinostavan aion kyllä pitää kiinnostusta yllä. Kotona jatkui vielä muovailut ja iltakylvyn jälkeen kumpikin nukahti aika nopeasti. Mies teki meille pitsaa ja sitä herkuteltiin kynttilöiden valossa. Nam!

Ja vihdoin saatiin tytön synttärikutsut postiin saakka. A, teille on siis tulossa postia ;)
Nyt jos vielä hetken jaksaisi miettiä virkkauskohdetta tytölle, kun löysi niin kaunista lankaa. Pinkkiä tottakai, ja kimalletta. Yritin ehdottaa että, jos se nyt kumminkin jäisi kauppaan. Ei kuulemma sopinut. Noh, äidille vähän tekemistä niin ei tule tylsää. Tuo tytön valitsema kangaskin odottelee ompelemista. Mitä kivaa siitä sitten keksimmekään.. Ehdotuksia saa antaa :)

Mukavaa alkaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)