maanantai 11. marraskuuta 2013

Vähän kuulumisia

Viime viikolla kolme päivää osastojaksolla. Yöt saatiin olla onneksi kotona. 


Tavattiin lääkäriä ja terapeuttia jos jonkinmoista. Oli fysioterapeutti, joka totesi pojan kehittyneen kivasti viime kesän jälkeen. Kokeeksi ja taas yhdeksi lisäavuksi kotiin saatiin hämähäkki-tuoli. Tarkoitus siis saada seisoma-asentoa hallintaan ja siitä myös kävelyä tämän kanssa.

Toimintaterapeutti tutki leikkitaitoja, ja jäljessähän nekin tulee. Toistoja vaan kotona paljon.
Ravitsemusterapeutti antoi edelleen ohjeita lisäenergian saamiseksi, paino kun on ollut laskusuunnassa pari viime mittausta.

Puheterapeutti katsoi suun liikettä, kuunteli puhetta ja seurasi syömistä. Jäljessä, viiveellä, nämäkin. Itse kuitenkin tiedän, että edistystä on tullut. Se riittää. Ja koska koko kropassa on alijäntevyyttä, on sitä myös suun lihakista. Tästä johtuu osittain ainakin syömisongelmat.
Munuaistenultra oli viimeisenä päivänä ja edelleen laajentuneet nuo munuaisaltaat ovat, mutta juuri siinä rajalla että seurantaa ei tarvita. Hyvä näin.
Kokonaisuudessaan ihan hyvät ja antavat kolmepäivää.

Oppi poika yhden sanankin. Nostaa pallon ilmaan ja huuta HEITÄ. Hih, tulee niin selvästi, ettei voi erehtyä.

Isänpäivä tuli ja vietettii  isin ja pappojen kanssa. Isi kävi heti tänä aamuna hieronnassa, jonka sai lahjaksi.

Tämä päivä menikin kotona. Aamulla oli pojan jumppa ja siitä ulkoilemaan. Ihana pakkaspäivä pitkästä aikaa. Kunhan vaan pysyis nuo pakkaset ja tulisi sitä lunta. Ehkä tuon pakksen innoittamana laitoin jo tytön ikkunaan valot tunnelmaa luomaan. Joulua täällä odotellaan jo kovin,noh minä ainakin. Tyttökin on tarkkaa  tutkaillut postin mukana kolahtaneiden lelukirjojen tarjontaa. Aika pitkä lista on pukille lähdössä.

Ensin juhlitaan kyllä tytön synttärit. Siitä onkin enää vajaa viikko jouluaattoon. Hulinaa riittää se pari viikkoa. Synttärikutsut odottaa postittamista. Enköhän senkin saisi tämän viikon aikana hoidettua.

Isäntä iltavuorossa tämän viikon, joten nyt kun lapsetkin jo nukkuu valloitan hetkeksi sohvan ja kaukosäätimen ja saan kerrankin katsoo ihan mitä hömppää itse haluan. (Jos jaksan muuta kuin Salkkarit) hah.


Tän biisin myötä rauhallista loppuiltaa. Tää on sydämessä, aina <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)