lauantai 16. marraskuuta 2013

Rakettitaivas

Tänään heti paljon parempi päivä kun eilen, vaikka yö ei kovin hyvä viime yönäkääm ollut. Parempi ainakin kun edelliset. Viimeksi osastojaksolla kysyttäessä kehuin kuinka hyvin poika nukkuu, eikä heräilyjä ole kun muutama.. Pitikin avata suuri suuni.. Viime yöt on herätty se parikymmentä kertaa. Millon herääminen tapahtuu täydestä itkusta, millon levottomana pyörivästä kieppujasta tai sit ihan muuten vain kikattelevasta yökyöpelistä. Viime ajat tosin enemmän on olleet tuuota levotonta pyörimistä tai itkua. Ruokakin on maistunut pojalle tämän viikon melkoisen huonosti. Pitikö tästäkin kehua sairaalassa. Seuraavan kerran totean vain että ihan ok. Jos tämä nyt jatkuu, ehkä käymme tohtoria moikkaan. "Tavis"lapsen kanssa tilanne ehkä olisikin ainakin vähän eri, mutta tämän kanssa miettii väkisinkin missä vika? Onko tämä normaalia? Pitääkö huolestua ja soittaa lääkäriin? Päivät kuitenkin sujuu syömistä lukuunottamatta ok, niin seuraan nyt vielä.

Aamu-ulkoilu kulutettiin lähipuistossa ja keinumassa. Ja toki ruoka-aikaan kotiinlähtö sai aikaan hurjan ÄitiEnMäHaluuKotiin-itkun ja matka sujui rattoisasti kotiin. Tilanne rauhottu kun oltiin vielä oman pihan keinussa muutama hetki.

Päiväunet ja lauluhetki. Isikin tuli kotiin ja paineli samantien päiväunille. Herätettiin se kuitenkin ruokaa syömään, jonka jälkeen me tytöt jätettiin pojat keskenään ja lähdettiin shoppailemaan :)

Matkaan ei tarttunut yhtä lelukoria, dinosaurus piparimuottia ja yhtä lankarullaa kummempaa, paitsi tietysti joulukalenterit lapsille. Muistettiin kotoa lähtiessä, että ilotulitusjärjestettäisiin siellä illalla. Kaupasta päästiin autoon ja kovasti olisi neiti halunnut kotiin lähteä, mutta tiesin että tykkää kuitenkin. Lopulta kuitenkin jo oikein odotti koska ne raketit paukkuu. Ulos ei sentään halunnut mennä niitä katsomaan, mutta hyvin ne nähtiin autosta sisältäkin. Neiti hihkui riemusta ja välillä kuulu vain "Ooh, kuinka kauniita". Viimeisen raketin jälkeen totinen kysymys, "Minne ne raketit nyt meni?". Olis siis pieni harmitus kun ilotulitus loppui. Isille ja pikkuveikalle riitti silti kerrottavaa. Kannatti jäädä :)


Tyttö valitsi itselleen Barbie suklaakalenterin ja pojalle Autot kalenterin.. Saa tosin nähdä kenen suuhun tuo pojan kalenterin suklaa katoaa, hän kun ei ole muuta herkkua vielä maistanut kun jäätelöä. No sen näkee :)Nyt jos joisi kupin tai kaksi lämmintä glögiä ja suuntaisi nukkumaan. Huomenna kutsuu anoppila..

Mukavaa lauantai-iltaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)