keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tunnelmaa ja käsitöitä

Eilen tehtiin ensimmäiset tähtitortut. Nam, että oli hyvää :)

Saatiin ystävät kylään ja glögin kanssa niitä herkuteltiin. Meni aikakin vähän joutuisammin, kun oli seuraa. Isikin on taas iltavuorossa tämän viikkoa.
Hyvin meni kun molemmilla lapsista oli seuraa ja äitilläkin.


Tänä aamuna otin parituntisen omaa aikaa ja suuntasin kirpputorikierroksen. Tytölle vaatetta löytyikin vaikka kuinka. Ja pitkään olen halunnut koittaa virkkailla matonkuteesta mattoa tai muuta. Ja tänään löysinkin matonkudetta ja ostin pienen määrän. Ja ei, niin hyvä en ole että tästä mitään käsityöblogia olisi tulossa. Kunhan kokeilin. Ja niin parin tunnin kääntämisen jälkeen, ranne kipeänä oli kori valmis. Eihän se nyt mikään kaunis ole, saati edes sinne päin. Kierohan se on kun mikä, ehkä myös "hiukan" toispuoleinen  Mutta ekaa kertaa ja itse tehty. Ja vielä myönnän että täydellistä taideteosta siitä ei tullut. Tytölle se kelpasi hyvin, Pet Shopien säilytykseen. 

 

Seuraavaksi koitan sitä mattoa. Meillä on olkkarissa tylsä tyhjiö. Siinä oli pöytä ennen, mutta kaipasin tilaa ja siirrettiin se keittiöön ja edelleen se on aika kaljun näkönen. Matto sopisi siihen, ehkä. Jos saan siitä edes kieroon katsottuna pyöreän. Huomenna pitää lähteä metsästämään vähän enemmän tuota kudetta.


Pikkumies hoiti nukkevauvaa illalla. Antoi sille suukkoja, tais pari kertaa hampaatkin nuken päähän kolahtaa. Hoivaviettiä löytyy siis. Ja eilen oppi juomaan tuttipullosta itse. Tähän asti tuttipullo mennyt kyllä suuhun, mutta ei ole osannut kallistaa sitä niin, että sieltä jotai saisi. Eilen hoksasi tämän. Mun isopieni mies ♡


Illan yliväsymys kiukuttelut on voitettu ja kumpikin lapsista nukkuu. Kohta nukkuu ehkä äitikin. 
Mukavaa loppuiltaa ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)