torstai 8. elokuuta 2013

Ystäviä ja syksyn odotusta ♥

Yks maailman ihanimmista tuoksuista tuoksui aamulla kun avasin ikkunan.. syksy. Tuo sateen raikastama ihana viileä, raikas ilma. Se lupaa pimeneviä iltoja kynttilöineen.. (joo, ylivilkas kissanpentu ja 2v uhmaikänen samassa taloudessa kynttilöiden kanssa taitaa tuottaa muuta kun tunnelmaa ;) ) no voin ainakin haaveilla :)
Saan pikkuhiljaa laittaa nuo kesävärit sisustuksesta pois ja vaihtaa tilalle maanläheistä ja lämmintä väriä. (Nyt rakastan meidän valkoista sohvaa niin paljon. Kuinka helppo siihen onkaan vaihtaa minkäväriset sohvatyynyt ja torkkupeitot tahansa) samoin se lupaa jo ne ihanat neuleet, kuuman teekupin,sohvan nurkan ja sen upean väriloiston koko ulkomaailmaan.  Ja tässä asiayhteydessä ei siis mainita eikä suoda ajatustakaan vesisateille tai muuten harmaalle ja synkälle syksylle. Ehei, tervetuloa syksy! Kylmä, aurinkoinen ja upeiden värien värittämä:)

Tämä viikko on ollut kiva kun mieskin on ollut kotona illat. Ensi viikko taas menee yh-arkena, ja harmikseen suurin osa kavereistakin palailee kouluun/töihin ja päiväkotiin. Koitamme selvitä ;)

Alkuviikosta kävimme uimassa, kun säätiedotus lupaili jo sen kesän loppumista. Neiti olisi viihtynyt järvessä kuinka ja kauan ja pikkumieskin parahti vasta kun varpaita oli kastettu veteen kolme kertaa. :) (tähän asti kun on parahdettu jo pelkästä veden näkemisestä) Ehkä ensi kesänä voidaan kastaa jo nilkkojen verran ;)


1vuotis kuvatkin käytiin eilen kuvauttamassa ja mielenkiinnolla ja jo nyt kovasti niitä odottelen.. tosin joudun odottamaan kuukauden päivät. Höh..
Tänään, vaikka yö oli katastrofi samoin aamu ja ehdin jo pelätä että tuleeko tästä päivästä mitään painokelposta sanottavaa, tulikin loppupäivästä mitä mukavin :) aamulla oli pojan jumpat, jonka jälkeen pakkasin lapset ja tavarat autoon ja suunnistimme ystävien luokse. Vaikka ajomatka olikin tunti, meni se mukavasti (takapenkin säestys, missä nyt ollaan, koska ollaan perillä, missä me nyt ollaan...)
Esikoisen kanssa lähes päivälleen saman ikäinen poikakaveri ja tuo neiti, leikkeineen, touhuineen, riitoineen, kaikesta huolimatta mahtava pari :)

Vauhtia niin paljon että menopelistä irtoo pyörät ;)


Herkuteltiin maistuvilla letuilla ja mansikkahillolla. Ruokakin odotti valmiina kun perille päästiin. Parhautta, kiitos A rakas ♥


Nuorimmaiset, kaksi erityisen ihanaa ja pientä murusta jakoivat lelut ja lattiatilan ilman pientäkään riitaa ;)
Päivä vietettiin siis mitä mahtavimmassa seurassa ♥ tästä ammentaa kyllä voimia ensi viikkoon. Nähtäisiimpä pian uudelleen :)
Voiko olla suloisempia <3

Isi antaa nyt lasten iltapuurot ja seuraavat kolme päivää vapaapäiväilee meidän kanssa. Jos itse sais hiukan kerättyä vielä lisää voimia ensi viikkoon. Nyt lapset nukkumaan ja pian itsekin samaa vauhtia untenmaille!
                                            Melkein meidän pihasta alkaa suuri maailma:
                                          Metsä pilven korkuinen, lampi meren laajuinen.
                                            Pihapolku koivikossa pian häipyy kadoksiin.
                                          Kaarnavene lammikossa kelluu näkymättömiin.
                                             Outo suuri maailma on heti portin takana.2 kommenttia:

Pieni merkki käynnistäsi :)