maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu ♡

Viime päivät on mennyt totaalisen hössötyksessä ja tohinassa. Ihanaa silti, en valita. Porkkana- ja lanttulaatikot tein eilen parin taatelikakun seuraksi. Toinen vietiin mummulaan, toinen herkutellaan itse. Sain innostuksen vaihtamaan jälleen järjestystä tytön huoneessa ja hetki meni taas sitä pyörittäessä. Loppuiltanakaan en ollut tyytyväinen, ja seuraavana päivänä vähän pikku siirtämistä niin kelpasi itsellenikin.
Pakko myöntää, muutama konvehtirasiakin on jo kadonnut parempiin suihin (muidenkin kuin allekirjoittaneen)
Kuusi saatiin eilen pystyyn ja koristeltua. Vielä tämä joulu kärvistellään muovikuusen kanssa, pikkumies kyntää mahaallaan kaikki pudonneet neulaset muuten itseään pistelmään.. toiveissa kuitenkin ensi jouluksi saada oikea kuusi jo.

Lahjojen kanssa saattoi hieman karata käsistä, mutta lupaan rauhoittua ensi jouluksi ainakin hiukan.

Kohta saa itsekin rentoutua joulun viettoon. Perunalaatikot valmistuu uunissa ja niiden perään saa vielä kinkun uuniin yöksi. Aamulla ihana herätä vastapaistetun kinkun tuoksuun.

Paketointi on sitä myöden valmis, että vain muutama pikku paperin kääräsy ja valmista. Sitten vain odottamaan itse Joulupukkia.

Vaikka ulkona sataa vettä kaatamalla, koitetaan silti nauttia tästä joulusta ja kuvitella sitä valkeaa joulua. Tunnelma ja yhdessä oleminen tässä se tärkein on. Muistetaan antaa toisillemme ja lapsille hyvänä muistona tämä joulu ja joulunaika (niinkuin toki joka vuosi)
Syödään sitä kinkkua ja suklaata miettimättä sen enempää. Stressi ja huolet pois tuon vesisateen mukana ja edes nämä muutama påivä sitä kiireetöntä ja rauhallista aikaa.

HYVÄÄ JOULUA, IHAN JOKAISELLE ♡

Palailen pyhien jälkeen ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)