lauantai 30. elokuuta 2014

Messupäivä

Tämä aamupäivä hurahti Lapsiperhe-messuilla Tampereella. Seura oli mitä parhain, minä ja esikoinen sekä ihana ystävämme T ♡
Lähdimme jo aamusta ja paikan päälle saavuimme hiukan kymmenen jälkeen.
Hiukan oli ehkä jopa pettynyt tämän vuoden messuihin. Viime vuonna oli ihan mukava käydä, mutta nyt tuntui, että kaikki oli ahdettu yhteen pieneen nurkkaan ja valtaosan salista täytti kotiaiheiset messuosiot. Ihmisiä oli kyllä paljon ja saihan siellä uhrattua jokusen tunnin aikaa.. En muista, että viime vuonna noin suppeaksi olisi jäänyt touhu.. Sain sentään kuopukselle ostettua sadehaalarin mukavaan messuhintaan. Ei tarvitse sadekelillä pukea kurahousuja haalarin päälle, suoraan kurahaalari päälle ja ulos leikkiin. Jotain hyödyllistäkin siis.

Kaikenmaailman karvaisia ja mykkiä otuksia siellä liikkui ja ensimmäistä kertaa, ennen niin ujo esikoinen, halaili ja yritti jopa yhden mukanaankin taluttaa joukkoomme. Miina ja Manu olivat kyllä se lyömätön halailukohde, joskin pois lähtiessä esikoinen harmitteli kun eivät ne puhuneet mitään.. "Äiti, miksi ne olivat ihan hiljaa?" Niimpä..

Ambulanssissa lapset saivat hoitaa sairaita pehmoleluja ja oikeat välineet oli käytössä. Esikoinen ei tosin millään olisi näitä hoitoleikkejä halunnut jättää kesken, mutta jäätelön voimalla saatiin lopulta houkuteltua jättämään Nalle ressusta edes kuonon pää näkyviin.

Potkupyöräilyä, lelukojuja, piirrustuksia ja äitille saippuaa. Ihanaa, tuoksuvaa sinistä palasaippuaa. Esikoinen halusi oman palan, pienen punaisen saippuapalan. Äidillä ja tyttärellä on nyt omat saipuanpalansa ♡

Messujen jälkeen ajeltiin vielä Hesburgerin hampurilaiset syömään, ja se jo luvattu jäätelö esikoiselle.

Kotona oltiin ajoissa heti kuopuksen välipalan jälkeen ja ulkoilemaan painuttiinkin loppuillaksi. Ruoka käytiin vain jossain välissä syömässä. Pikkumies oli viettänyt isin kanssa mukavan päivän kahdestaan ja nukkunut jopa kahden tunnin päiväunet.. Nämä kun äitin kanssa on ihan tuntematon käsite.

Ilta sujui mukavasti ulkoillen ja iltapuuron jälkeen ei kauaa tarvinnut unta houkutella ♡ 
Huomenna uusi päivä ja uudet touhut. Josko tuon kerrossängyn turvalaidottaminen valmistuisi lopulta ja voisi luottaa, ettei pienimies sieltä pois tipahtaisi..Kuopuksen 2v neuvolassa kävimme torstaina. Paino oli juhannuksen takaisesta laskenut 15g, ei paljoa onneksi, mutta väärään suuntaan mennyt kuitenkin. Pituutta nyt huimat 88cm. Pitkä poika ♡ kontrolloidaan painoa parin kuukauden päästä taas..

Nyt kuitenkin eilisten salkkareiden verran rentoutumista ja sitten itsekin nukkumaan.

Lauantai-iltaa! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)