perjantai 15. elokuuta 2014

Arki, jonka jälkeen viikonloppu

Isin poismuutto vaikuttaa isosti päiviin, esikoiselle kaikkein vaikeinta. Uhma ja kiukku on vain kasvava asia, mutta kyllä tästä selvitään. Kyyneleet useaan kertaan päivässä on jo tuttu näky ja korvatkin ovat useimmiten vain kaunis koriste.. Kuopus, joka alkuun ei vaikuttanut edes huomaavan, on nyt ollut myös kovin herkillä. Pinna on lyhyt ja moni asia itkettää oikeasti. Parhaani teen, jotta aurinkokin taas paistaisi. Onneksi pihapiiri on täynnä samanikäistä seuraa, jokauselle. Sujuu ne illatkin mukavammin, vaikka nukkumaanmeno on nyt venähtänyt tunnilla (ainakin). Korvaamaton tuki ja turva, arjen tsemppari on ollut ystävät. Kiitollinen heistä.

EEG:n tulokset saatiin, ne olivat täysin normaalit. Jotenkin tätä osasin odottaa, mutta seurataan nyt tuleeko kohtauksia lisää. Toistaiseksi edelleen ovat poissa pysyneet. Viime päivien ajan kieroon katsominen ja silmien pyörittely on ollut huomattavasti läsnä, mutta onneksi ensi kuussa on aika näönkuntoutuksen puolelle..

Eilen haettiin uusi apuväline jälleen, tukeva taaperokärry (kärri). Yllättävän hienosti pikkumies on sillä jo eteenpäin kulkenut, joskin raskasta se on eikä pitkää matkaa tauotta jaksa. Mutta hiljaa hyvä tulee. Kärryn kyytiinkin mahtuu hienosti ja siellä on hyvä levähtää.

Kovin on tukeva tuki, eikä kippaa yhtään vaikka vasten täydellä voimalla seisomaan nouseekin. Oiva apu meidän päiviin, josko sitä kävelyä nyt alkaisi harjoitella.
 Siihen kun nyt on hirmuinen mielenkiinto ja halu niin ajankohta tälle oli täysi kymppi.

Kissavauva viihtyy meillä hienosti, ja niin lasten antaa silittää ja esikoisen sylissä ja kanneltavana viihtyy yllättävä  hyvin.

Tokihan kissa on aina kissa, eikä vahtimatta voi jättää. Lapsien täytyy oppia varomaan kissaa ja antamaan tälle rauha syömiseen ja nukkumiseen. Välillä pakko rauhoittaa tilanetta kun kissa juoksee sohvan taa piiloon kiljuvaa ihailijalaumaa. Paikkansa tuo on kuitenkin löytänyt ja oppinut.

Esikoinen aloitti taas kesätauon jälkeen kerhon ja nauttinut on kovasti kun on saman ikäisiä kavereita paljon. Niin seurankipeä tyttö on, että tiedän päiväkodin olevan hyvä paikka!

Huomenna menen esikoisen kanssa Me&I kutsuille ja sunnuntaina pidän vielä omatkin. Ompahan puuhaa viikonlopuksi. Nyt aion pysyä maltillisena tilaamisen kanssa, mutta muutama pakko ostos sieltä tulee. Neiti saa päättää omansa sitten huomenna.

Mukavaa viikonloppua ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)