perjantai 11. heinäkuuta 2014

Heinäkuun helteitä

Heinäkuun helteistä olemme nauttineet, äidin palaneiden olkapäiden ja kutiavan aurinkoihottuman kanssa.. Eikä ulkona tarvitse kun käydä, niin alkaa kutina ja kohta ihottumat kauttaaltaan käsivarsissa ja rintakehällä.. Nautin silti. Pyykit kuivuu ulkona hetkessä ja vaatteissa on raikas kesätuoksu (sekä hiekan ja pölyn). Aurinkorasvaa olemme tuhlailleet hurjat määrät ja vihdoin kauan sitten ostettu uima-allas on päässyt tosi toimiin, kastellen varmasti mummun terassin lisäksi myös vähän kukkasia. Pääasia että lapset viihtyy ♡


Pikkumiehellä aurinkoihottuma kiusaa todenteolla niskassa, mutta toivottavasti ei tarvitse koko kesää kärsiä..

Helteiden lisäksi olemme saaneet nauttia ihanan pikkumiehen ja tämän äidin seurasta. Kuluu päivät sutjakammin kun on seuraa. T & V olette korvaamatonta ♡Sateisina päivinä uhmattiin säätä ja kökittiin ulkona sadevaatteet päällä. Pelailtiin palloa ja tehtiin kakkuja hiekkalaatikossa. Meidän pikkumiehestä on kehittymässä varsin mallikas palloilija.Viime viikolla röntgenlääkäri katsoi tarkemmin esikoisen nilkat ja totesi, ettei niissä ole tulehduksen merkkejä, joten punktioaika peruttiin ja samoin myös lääkityksen aloitusta lykättiin.
Vähän tuo ehkä silti mietityttää, kun reumalääkäri näki ultralla tulehduksen merkkejä, mutta röntgenlääkäri samaisella ultralla ei nähnyt.. Kunhan ei nyt sitten oikeasti ole. Tähän toki haluan uskoa ja maailman paras uutinen oli, ettei tulehdusta näin olisi. Vältyttiin yhdeltä nukutukselta ja turhalta piikittämiseltä. Kumpa ei tulisikaan mitään. Seuranta jatkuu kuitenkin edelleen. Helteet vaikuttaa selvästi jollain tavalla niveliin tehden kipuja. Tyttö on huomattavasti kärttyisämpi ja levottomampi kun viileämpien kelien aikaan. Onneksi syyn tietää ja osaa ymmärtää sen  että ei tyttö tahallaan kiukkua (ainakaan aina) oikea syykin on. Uimassa, varsinkin järvessä tuo viihtyy hyvin. Kylmä selvästi helpottaa oloa. 

Viime viikonloppuna otin omaa aikaa yön yli ja viihdyin rakkaan ystäväni kanssa iltaa viettämässä, hyvän musiikin parissa. Vaikka ikävä oli kotiin lasten luo, maltoin silti olla yön poissa kotoa. Se on multa jo saavutus! Kiitos A, ihana ilta, ihana seura ♡

Tänään käytiin matot pesemässä ja nyt vain odotan, että saan ne puhtaat ja ihanan tuoksuiset matot takaisin lattiaan.

Molempien lasten fysioterapiat on 3viikon kesälomalla ja mun pitäisi tarttua noihin omaishoitajuuspapereihin ja hakea pojalle omaishoitajuutta, lääkärin suosituksesta.

Nyt unille ♡
Kesäistä perjantai-iltaa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)