keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kuuma kesä ja lääkärin päätöksiä

Kuumasta päivästä nautittu ja kärsitty.. Kesä on kiva, mutta itse henkilökohtaisesti en nauti kuumista päivästä. Tykkään huomattavasti enemmän kirpeistä syyspäivistä, joita jo kovasti odotan.

Kuumasta huolimatta iltapäivä viihdyttiin pitkä tovi omassa pihassa leikkimässä ja oli mukavaa seuraakin naapureista.
Esikoinen ei oikein osannut päättää haluaako lähteä mummun pihaan uimaan vai ei, ja mieli vaihtuikin niin monta kertaa, että lopulta vain pakkasin lapset pyörän kyytiin ja poljin sinne mummulle. Pikkumies nautti tapansa mukaan vedestä viimeiseen lähdön kiukkuun saakka, mutta uniaika alkoi jo lähentyä ja menihän se vähän ylikin.
Neiti ei jaksanut alkuun uimisesta kiinnostua, osittain syynä saattoi olla ulkona kipeytynyt ja verta tihkuva varvas. Viimeset hetket hänkin sitten innostui, kun oli ensin saanut piirrettyä taideteoksensa ♡


Tänään otettiin yhteyttä lastenneuron sairaanhoitajaan ja kerrottiin eilisestä kohtauksesta. Hän kirjoitti tekstin ylös ja lupasi antaa tekstin lääkärille ja katsottaisiin jatkoa sitten lääkärin päätöksen mukaan. 
Iltapäivällä lääkäri sitten soitti ja kyseli samat asiat ja vielä vähän tarkemmin. Hän sanoi sen kuulostavan kyllä epilepsiakohtaukselta, ja koska edellisestä EEG:stä on jo 1.5 vuotta aikaa, tehdään se ilman muuta nyt uudestaan. Siihen asti nyt seurataan ja heti otetaan yhteys uudestaan jos kohtauksia tulee. Jos käyrässä ei mitään näy ja kohtauksia tulee silti, puututaan siihen ja aloitetaan lääkitys. Nyt vain odottelemme sairaanhoitajan puhelua koska aika saadaan varattua.

Tänään on onneksi ollut täysin normaali päivä, vaikka edelleen olen aika tarkkana tarkkaillut. Eilen illalla hetken aikaa sai yksittäisiä säpsyjä nukahdettuaan, mutta luulen enemmänkin niiden olevan unen aikaan saamia. Kaikki kuitenkin on ylös kirjattu ja kuvailtu. Haluan olla varma, että kaikki tulee sitten kerrotua myös sairaalassa. Pieni poika ♡


Näillä eteenpäin, josko huomenna olisi vähän viileämpi päivä. Niitä odotellessa nautiaan näistä päivistä niin paljon kuin pystyy ♡

3 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti ei ole epiä, mutta kyllä tuo kuvaus vähän siltä kuulostaa :( Ikäviä nuo kohtaukset, kun itse ei voi tehdä muuta kun seurata avuttomana vierestä. Ja sitä tosiaan alkaa tarkkailemaan lasta entistä tarkemmin. Kunpa kohtauksia ei tulisi enää, mutta jos jatkuvat niin toivon että pojalle löytyisi sopiva lääke mahdollisimman nopeasti.

    VastaaPoista

Pieni merkki käynnistäsi :)