sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Elämää muuton jälkeen

No niin.. selitykset sikseen ja paluu tänne! Muutettu ollaan ja tavaratkin pääosin paikallaan. Pienoista hienosäätöä ja hyllyn laittoa on vielä, mutta kaikki aikanaan. Muurahaisia on jo riittänyt kasapäin. Yksi aamu pelkästään niitä oli lähemmäs sata. Tosin syytän tästä aamusta isännän edellisenä päivänä lattialle kaatunutta energiajuomaa, joka miehiseen tapaan oli putsattu vain sieltä täältä. Kaikella kunnioituksella miestä kohtaan, yrittänyt ainakin.

Asunto itsessään on laittanut miettimään terveellisyyttään. En tiedä kuinka nopeasti oireet homeasunnoissa tulee esiin, mutta poika on ollut tämän kahden viikon aikana kaksi yötä kovassa kuumeessa ja näiden öiden välillä viikko. Samoin tyttö sai nyt yhden yön kuumepiikin.. Nivelkivut ovat voimistuneet ja asunnossa on (mun nenään) sellainen pienehkö ullakon tuoksu, joka jää kyllä vaatteisiinkin. Oli hysteeristä tai ei, aion kysyä asiasta terveystarkastajalta.. Erinäisiä asoita ilmennyt koko talosta, ikävä kyllä vasta muuttomme jälkeen.. huokaus.. Löytääköhän sitä koskaan asuntoa, jossa olisi hyvä olla.

Olohuoneesta puuttuu verhot (ja verhotanko),mutta ihan hyvä se on noinkin.. Vähän ahtaalta näyttää.. Ja tuntuukin, mutta arkkupöydän kohtaloa vielä mietitään. Toistaiseksi näin.


Pikkumies menee kovaa vauhtia kehityksessä eteenäin. Nousee istumaan, ja pääsee siitä alas. Istuu itse ja kaatumisia tapahtuu enää harvoin. Selkä pyöreänä pääosin istuu, mutta mallikkaasti selän suoraan saa kun pyytää. Joitain sekunteja siinä pysyy, kunnes lysähtää kasaan. Pari kertaa on noussut polviseisontaan lelulaatikkoa vasten, mutta se on vielä liian raskasta, jotta siinä pysyisi saati jaksaisi jotain tehdä. Kaikki aikanaan ja olen onnellinen kaikesta ♡


Umpinaisia tukikenkiä, sekä irtopohjallisia pitäisi parin viikon päästä mennä pojalle teettämään. Saataisiin uloskin sitten kunnon kengät ja harjoittaa vähän jalkojen päällä oloa ja pystyasentoa sielläkin. Seisomatelineestä ollaan puhuttu ja seuraavalla neuron osastojaksolla mietitään josko sekin vielä tähän apuvälineisiin lisättäisiin.

Tukibody saatiin pojalle myös mittatilaustyönä ja sitä ensi viikolla pitäisi ensimmäistä kertaa sovittaa ja kokeilla. Pitäisi vähän lisätukea noille lihaksille antaa.

 Vähän on alkanut työkaipuu iskeä itselle.. 
Vaikka kotona olosta nautin suuresti, niin se toisten aikuisten seura on se suurin syy.. Rahakin tottakai osaltaan. Tyttö kyselee joka päivä, koska hän saa mennä päiväkotiin. Varmasti kaipaa jo omanikäisiä kavereita, koska kerhossa olostakin nauttii ja sekun ikävä kyllä on vain kerran viikossa, kaksi tuntia kerrallaan. Tanssikin on nyt tauolla ensi syksyyn saakka.

Tytön kipuihin on tullut lonkkien lisäksi myös oikea polvi, joka hieman turvottelee välillä. Illat on pahimmat kun pitäisi nukkumaan käydä, silloin säryt haittaa nukahtamista ja tyttö on levoton. Päiväsaikaan ja varsinkin aamuisin tyttö on nykyään itkuinen, kiukkuinen ja levoton. Pronaxen auttaa selvästi, eli kipeä on, mutta ei vaan aina osaa kertoa mistä harmitus johtuu. Vesirokkorokotetta ollaan metsästetty ties mistä, mutta kaikkialta se on loppu ja saadaan vasta monen viikon päästä.. Pitkittää vaan ensisestään reumalääkityksen aloittamista.

Tänään ollaan metsästetty välikausirukkasia ja hattuja. Tytölle ostettiin haalari jo eilen, mutta hanskat haettiin tänään. Haalarin ostin kaikkia ajatuksiani uhmaten softshellhaalarin. Tiedän, että vettä pitää hyvin, mutta epäilen tuota kestävyyttä kivillä kiipeillessä ja metsässä rymyämisessä, mutta myyjä vakuutti että kestää.. No kokeillaan. Tulee toiseksi haalariksi kyllä ihan perushaalari. Katsotaan miten toimii.

Pojalle olikin neidiltä viime keväältä jäänyt kirppariostos ja yksi lassien kurahaalari, joten niillä pärjää. Jonkun kevyen fleecehaalarin ja takin vielä hankin kauppa yms reissuille, mutta ne ehtii. Samoin välikausikengät saa odottaa vielä hetken. Ne kun on mielellään ostettava kummallekin uutena.. Ainahan se parempi on, mutta kalliita nuo hyvät kengät on..Mutta parasta lapsille.

Tässä nyt vähän kuulumisia, varmasti tämä tästä aktivoituu, kun saadaan vielä nettikin toimimaan.. Jotain häikkää on jota tutkitaan. Liittymä on kyllä avattu, mutta yhteyttä ei saada toimimaan.. Toivottavasti ensi viikolla jo kuitenkin!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Ihanan näköinen koti teillä :) Ja myöskin aivan mahtavaa, että hommat edistyy, tsemppiä <3

    VastaaPoista

Pieni merkki käynnistäsi :)