lauantai 15. maaliskuuta 2014

Takatalvi vai etukevät

Sama sen meille väliä. Ulos lähdetään silti nauttimaan ilmasta. Neidin riemu oli aamulla kyllä niin naapurien korvilla, kun käsin kosketettavissa. Itselle tuo lumentulo oli hiljainen pettymys, kun olin jo kovin suunnitellut pääseväni räjäyttämään tuon rehevöityneen takapihan ja laittamaan sen kuntoon.. Sille kun tuskin on suotu viimeseen kymmeneen vuoteen edes ajatusta. Pakko vaan jaksaa odottaa. 

Eilen meillä oli todellinen vauhtipäivä ja kavereita riitti. Niin lapsilla kun äidilläkin (vähän isilläkin).
Aamulla saatiin yksi äiti lastensa kanssa kylään. Aamu ja aamupäivä vierähti mukavasti ja aivan liian nopeasti. Mummu tuli päiväunien aikaan hoitamaan lapset, jotta isi ja äiti pääsi käymään asioilla. Harvoin ilman lapsia missään ollaan, niin pakko myöntää, että rauhallista oli, ja oudon hiljaista. 

Kotiin tultua äkkiä ruokaa ja lähdettiin neidin kanssa leikkimään vanhan kodin naapuriin, parhaan kaverin kanssa. Aikaa ei ikävä kyllä paljoa ollut ennen illaksi sovittua kahvittelua ystäväperheen kanssa. Ehtivät nuo hetken toistensa seurassa touhuamaan.

Vanhan kodin pihassa piti hetki hämmästellä (äiti kyllä vähän kauhisteli) näkymää metsästä, jossa vielä viime talvena oli kivat leikit lapsilla...


Ennen metsää, nyt näkymä niin lohduton.. Lapsikin ymmärtää muutoksen. Äiti missä on puut? Mikä tuohon tulee? Miksi siinä on meri? Käsitykset merestä on vielä vähän uutta, mutta muurahaisten meri se varmasti on.

Pääsiäiseen ollaan otettu vähän varaslähtöä ja herkuteltu jo jokunenkin pääsiäismuna. Pääsiäinen on muutenkin niin ihanaa aikaa, kun kevät on niin oikeasti sillon käsillä. Tulppaaneja ja narsisseja, rairuohot ja se valo. Värejä ja pirteyttä. Raikasta ja valoisaa kevättä.Tukibody on ollut jokapäiväsessä käytössä ja poika ei ole ollut millänsäkään. Mummulassa oltiin kylässä ja piirrustushetken pikkumies sai mummun ja papan jakamattoman huomion sillä välin kun neiti leikki isin kanssa.

Voi kun jotkut ihmiset saisi pysymään elämässään ikuisesti ♡

Nyt nautin pitsan verran tästä illasta voice of finlandin seurassa ja sit pian unille!

Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)