perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sairastupa

Jälleen.. neiti ressu aloitti tiistai-iltana hurjan korvaansattuu-itkun. Kuumemittari näytti 38 asteen lukemia. Isi tuli kesken iltavuoron kotiin ja lähdin tytön kanssa päivystykseen. Sinne päästessä toinen silmä rähmi jonkun verran, hetken päästä kumpikin.
Kolme tuntia istuttiin ja odotettiin. Välillä hetken toinen jaksoi leikkiä, mutta pääasiassa lepäili vain sylissä.
Lopulta päästiin lääkäriin. Molemmissa korvissa tulehdus,samoin kummassakin silmässä. Sydämestä lääkäri kuuli sivuäänen.

Lääkkeet saatiin vasta keskiviikkoaamuna, kun apteekit oli jo lääkäristä pois päästessä kiinni.

Perjantaina käytiin uudestaan lääkärillä, kun kuume ei ottanut hellittääkseen ja silmät rähmi entistä pahemmin. Lääkäri vaihtoi silmätipat toisiin ja tänään alkaa niiden osalta vaikuttaa jo paremmalta. Suositteli kuitenkin tulemaan maanantaina uudestaan näytille jos kuume jatkuu edelleen.

Viikonloppu meni koko porukan sairastessa. Oma vointikin on kaukana hyvästä, mutta leivottiin silti mokkapaloja ja iltapalaksi lämpöisiä voileipiä.

Tänään käytin tytön jälleen lääkärissä,kun eilisenkin päivän kuumemittari näytti reippaasti yli 38asteen lukemia. Samalla tarkastettiin pikkuveljen korvat, niistä onneksi terveen paperit!

Viikko on kulunut kokonaisuudessaan sisällä pelaillessa, nukkuessa ja leikkiessä. Ollaan tehty legotaloja ja leikitty ravintolaa.
Pikkumies on innostunut pianon soittamisesta ja kiukku onkin taattu jos heti halutessaan ei pääse soittamaan.


Uhmakiukunpuuskat on jokapäiväisiä pojan kohdalla. Tavarat lentää ja purraan ensimmäistä vastaan tulijaa. Sama se kuka tai mikä se on, sitä purraan.

Tytön kanssa koitettiin pelata Pingu-peliä ja vaikka kuinka sai pikkumies omat pingviinit, nii n ei.. Hän halusi ne kaikki, aivan yksin.Hurja ulkoilun kaipuu on, mutta voimat tämä sairastelu on vienyt jokaiselta. Mutta tällä viikolla mennään ainakin hetkeksi. Ne voimat voidaan imeä tuosta auringosta ja keväästä.

Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)