sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Pääsiäinen mennyt meillä esikoisen sairastaessa. Muutaman viikon kestänyt nuha, nosti jälleen kuumeen, tosin nyt pidemmäksi aikaa. Perjantaina oli kuume kun neiti heräsi päiväunilta ja lähdettiin sitten käymään päivystyksessä, ja löytönä korvatulehdus. Eipä muuta kun kuuri hakemaan ja kotiin parantumaan. Vaikka kuume huitelee välillä 39, edelleen tänäänkin,niin ei se paljoa neidin vauhtia ole hiljentänyt. Ruokahalu hiukan hukassa vain.. Toivottavasti tästä nyt huomisen aikana helpottaisi jo.

Lauantaina silti vietettiin iltaa mun äidin ja veljen sekä heidän puolisoidensa kanssa. Tehtiin heille illallinen alku-ja jälkiruokineen :) hyvin tuntui ruoka kaikille maistuvan ja ilta oli muutenkin mukava :)
Mies teki alkuruuan ja pääruuan ja mun osalle jäi kattauksen ohella jälkiruoka ja sämpylät. Tein ekaa kertaa sellasia appelsiinisuklaaleivoksia ja onnistui ihan hyvin ja ite ainakin tykkäsin.. tosin liekö syynä ollut se suklaa ;) en myönnä.

Sunnuntaina löysin vihdoin meille sen kauan haaveissa llleen kissanpennun ja pieni karvavauva muuttaakin meille vikkon päästä. Tänään käytiin ostamassa jo muutamat lelut ja ruokaa. Huomenna vuorossa hiekka-astia ja ruokakuppeja. Ihanaa saada taas eläin kotiin.

Neiti voinut tänään jo paremmin eikä kuumettakaan ollut enää. Ehkä tämä jo alkaa helpottamaan. Toivon ainakin. Niin ylpeä myös tuosta tytöstä täytyy olla kun jo monetta päivää on pysynyt kuivana ja jopa yöllä käy potalla :) päivällä vaippaa ei olla käytettykään hetkee  mut nyt on yötkin jo pysynyt kuivana, että ehkä kohta voisi harkita yövaipankin poisjättöä.. ehkäpä :)

Nyt viikolla kun vaan pääsisi ulkoilemaan ennenkö seinät kaatuu kokonaan päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)