keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pikkumies 7kk

Tämä päivä hurahtikin vauhdilla, vaikka mitään ihmeellistä emme edes tehneet. Huomenna alkaakin ihana pitkä pääsiäinen ja koko perheen pitkät vapaat. :)

Pikkumies on tänään yllättänyt taidoillaan ja pyörinyrät jo pikkuisen napansa ympäri. Ei toki vielä koko kierrosta mutta hienosti puolet siitä kuitenkin. Taas näitä ilon hetkiä kun uskallan taas hiukan enemmän uskoa siihen että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu :) mun oma pieni poika, tänään juuri 7kk tasan :)
7kk ja osaan hienosti jo kääntyä selältä vatsalleni ja vähintään yhtä hienosti yritän siitä kääntyä takaisin. Osaan varata jaloilleni kun minua kannatellaan. Nostan komeasti päätäni vatsalla ollessa ja seuraan mitä muut tekevät, varsinkin isosisko. Osaan jo kivasti napata lelun joka on edessäni tai lelun jota minulle tarjotaan. Tunnistan tutut ja vieraille saatan vähän itkustaa. Sisko on maailman paras naurattaja, aina. Äiti ja isikin naurattaa, ainakin kun olen väsynyt.. nostan peppuakin välillä ilmaan ja hiukan jo pyörin mahalla ollessani ympäri.

Muistan kun esikoinen oli juuri päivälleen 7kk ja nousi ensimmäistä kertaa seisomaan tukea vasten. Miten hienolta sekin tuntui. Ja niin yhtä hienolta tänään tuntui kun pikkumies näytti että "äiti, kyllä minä opin". Tiedän sen, poikaseni, tiedän ♥

Tänään on muuten taas surkuteltu metsän kohtaloa ja tuijotettu hievahtamatta kun koneet kaataa lisää puita. Pakko sanoa ahdistavan aukealta ja hakatulta nyt pihapiiri näyttää. Ajan kanssa silmä varmasti tottuu mutta miten selittää pienelle,joka silmät loistaen selittää että isin kanssa tehdään maja sinne metsään.. niin rakas lapsi kulta, kun sitä metsää ei enää ole. "Ai miksei"? Niin.. miksei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)