tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kissantarvikeostoksia

Kuume pois, vihdoin! Neiti alkaa olla pikkuhiljaa paranemaan päin. Toivottavasti :)

Tänään ollaan törsätty omaisuus tulevan pikkukissan  tarvikkeisiin. Nyt on ruokakuppia, valjaat, hiekka-astia ja leluja... paaljon leluja. :D suurin osa, ellei kaikki, on neidin valitsemia. Samoin hiekka-astia. Kysyin otetaanko sininen vai vihreä, niin hän nappasi sinisen hyllystä ja lähti kiikuttaan kassalla. "Maksetaan" huuteli mulle kun yritin pysyä perässä raahaten samalla mukana kymmenien kilojen painosta kissanhiekkasäkkiä ja vielä nuorimmainenkin kantokopassa. Jep, helppoa ja hauskaa :D
Kotiin päästyä mies kysyi menikö paljonkin.. noh tarpeeks ;) ja hän joka ilmoitti että innostuu kissasta sit kun se on täällä niin tuli silti sanomista ruokakupeista, olivat kuulemma tyttömäiset ja talutushihnasta "miksi tää on punainen".. noh vaihtoehdot kaupassa oli tuo punaineb tai pinkki ja meille tulee poikakissa joten miksihän.. :) taitaa sitä miestä kuitenkin vähän kiinnostaa ;)

Huomenna sitten jo päästään sairastelutauon jälkeen ulkoileenkin ja saadaan jumpparikin poikaa jumppailemaan tauon jälkeen. On tosin eri fysioterapeutti kun tää joka oli jäi sairaslomalle. Katsotaan millainen täti tämä on..

Nyt kuitenkin unten maille ja lapset kainaloon ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)