perjantai 18. lokakuuta 2013

Kotipäivä

Eilinen päivä pysyttiin kokonaan kotona. Ei poistuttu kun ulos leikkimään. Neiti oli tosin aamu-ulkoilun aikana tosi itkuinen, eikä oikein mikään tuntunut olevan kivaa, niin tultiin sisälle syömään jo normaalia aiemmin. Ruoka maistui ja päiväunetkin. Kuumetta ei ollut, mutta silti niin kovin itkuinen ja kärttyinen. Askartelu hiukan paransi jo mieltä. Ja ystävä kun saatiin kylään, ei harmituksesta ollut tietoakaan.

Messuilta oltiin ostettu vähän uusia askartelujuttuja. Pikkumieskin osallistui puuhaan, joskin vähän tarvitsi äidin apua. Meinas tavarat mennä suuhun eikä sinne minne ehkä oli tarkoitus. Kivat tekeleet saatiin silti seinää koristamaan. Tykkään.


Yöllä alkoi tuhina kuulua vierestä ja aamulla olikin yksi tukkoinen tyttö kömpissä sängystä pois. "Mulla on nyt vunssa" sanoi pieni tukkoinen ääni ensimmäisenä. Syysflunssa, sitä me ei kovin paljoa kaivattua, mutta eipä tuolta välttyäkään voi.

Tänä aamuna lähdettiin kirppiskierrokselle ennen miehen iltavuoron alkua. Ei mikään huippusaalis tällä kertaa, mutta jotain pientä ja tosi turhan tarpeellista. Tuulikin oli niiin kamala, ettei edes harkittu ulos jäämistä.

Päiväunet, isi töihin ja imuri käteen. Koti kiiltää ja kynttilät lämmittää, hiirikin rapisee edelleen. Huomenna kummipojan synttäreitä juhlimaan <3

Pikainen lyhyt päivitys, mutta uni verottaa nyt.

Mukavaa perjantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)