keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesälomareissu

Tämän kesän kesälomareissu on takana ja viikot ilman isiä ovat alkaneet. (Toistaiseksi ihan hyvällä menestyksellä)

Viime lauantaina olin päivän ystävän polttareita juhlimassa. Oli oikein onnistunut ja mukava päivä. Etukäteen ja varmaan koko päivänkin mietin pojan syömistä kun tuo tuttipullo tai mikään muu vastaava ei ole "hänen juttu". Maitobaari oli siis päivän suljettu huollon takia :D hyvin oli kuitenkin mennyt, ja jotain vissiin oli onnistuttu saamaan pullosta alas :)

Sunnuntaina pakattiin auto ja suunnaksi otettiin aina niin ihana Turku :) caribian kylpylä, jota todella voin suositella lapsiperheille. Aktiviteettia pienimmille oli joka nurkan takana ja ravintolan lisäksi löytyi myös tutut hesburger ja kotipizza. Kelpaa siis nirsommallekin kaverille.
Neiti oli aamulla ihan täpinöissään matkaan lähdöstä kun oli jo aamulla kengät jalassa (lisänä vain pikkuhousut) ovella menossa. Tylsä äiti kun päikkäriaikaan asti piti lähtöä odottaa ja vielä nukkuakin matkalla ;)

Loimaalla käytiin kaupoilla vielä pikkuostoksia tekemässä, lähinnä etsinnässä oli sellainen uimapanta pojalle, jos kylpylän melu olisi ollut liikaa korville, niin siitä olisi ehkä saattanut olla apua.. Isäntä kävi Turun keskustassa apteekissa sellaisen ostamassa, mutta turhaksi osoittautui. Toisaalta hyvä vaikka rahat vähän hukkaan menikin..

Kylpylästä olimme varanneet pienen sviitin jossa makuuhuone oli erikseen. Pojalle saimme matkasängyn ja tyttö nukkuikin meidän välissä. (ah, kuinka ihana olikin nukkua 2m leveessä sängyssä, joskin vasta aamuyöstä tajusin, että hitsi, mullahan on tilaa nukkua vaikka kuinka )
Makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi huoneestamme löytyi erillinen wc ja kylpyhuone. Kylpyhuoneessa oli iso kylpyamme, jonka yläpuolelle sai pienillä lampuilla tehdyn tähtitaivaan. Hih, ja löysin vielä kylpyvaahtoakin pikkupullon :)

Uimassa viihdyttiin hyvä aika. Ekan puoli tuntia pikkumies oli vähän itkuinen, eikä oikein tiennyt mitä kaikesta olis pitänyt ajatella. Lopulta vähän rentoutui ja uskalsi jo vähän potkiakin. Loppuaika menikin nauraessa ja vettä loiskuttaessa :) Tyttö nautti joka sekunnista täysillä ja isossa lastenaltaassa laski liukumäkeä. 

Uni maittoi pikkukansalle illalla hyvin riehutun päivän jälkeen. Oli äiti ja isikin kyllä ihan valmiita nukkumaan.


Aamulla herkuteltiin tukevalla aamupalalla ja vielä uimiset ennen siirtymistä Muumimaahan :) Hieman oli etsimistä vaan autolle paikassa kun tämä mamma ei etukäteen ollut tulo-ohjeita katsonut. Perille päästiin kuitenkin ja mukava päivä vietettii, vaikka muumit vähän pelottavia neidin mielestä olikin. Muumin nähdessä tarras aina lujaa kaulasta kiini ja upotti koko päänsä jonnekin mun kaulan kuoppaan :D Muumitalossa aikaa tosin oltais tytön mielestä voitu kuluttaa vaikka koko päivä :) ja kolme kertaa se läpi kierrettiinkin :)


Reissu oli onnistunut ja vaikka mukavaa olikin niin kotiin on aina kiva tulla. 
Pojan syömiset on näköjään reissussa kun reissussa haaste ja hankalaa, mutta sitkeydellä selvittiin kohtuullisesti. Tuo oma tuoli on se paras ja ainoa missä toisen saa syömään parhaiten. Muualla se on niin pyörimistä ja hyörimistä, eikä muutenkaan malta syödä. Asentoa on hankala löytää ja usein syöminen jää aivan liian vähäiseksi. Onneksi oli lyhyt reissu siinä mielessä.

Tiistai aamuna isi lähti töiden perässä pois ja tulee sitten perjantaina kotiin. Vähän isi-ikävä itkua on neidin puolesta ollut ja tänään aamuna kun toinen silmänsä auki sai kiersi koko talon ja lopulta tuli kysymys "Missä isi on?". Sormilla laskee päiviä ja öitä kun isi tulee kotiin. Pian tyttöseni, pian :)
On meillä päivät sujuneet toistaiseksi siis hyvin (nämä hurjat kaksi ekaa vasta), mutta on meillä seuraakin ollut. Kuluupahan päivät nopeampaa. Huomenna saadaan tytön kummitäti lastensa kanssa päiväksi meidän kanssa. Perjantaiksi vielä jotain ja sitten voi viikonloppu alkaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)