sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Korkeasaaressa

Eilen aamulla pakattiin eväät ja lapset autoon ja matkalla haettiin vielä mun kummipoikakin kyytiin. Auton nokka kohti Helsinkiä. Kesäretki Korkeasaareen.
Matka oli pitkä, mutta lapset jaksoi hienosti. Pikkumies vähän itkuili loppumatkasta mutta syynä oli nälkä, joten ne itkut oli helposti unohdettu. Miten tuleekin aina mieleen vaikka mitä kun pikkumies on itkuinen. Tähän asti niin iloinen ja aurinkoinen, kaikkeen tyytyvä pikkuinen on viime ajat ollut enemmän itkuinen ja ärtynyt. Huoli on, mutta kuitenkin pääosin menee päivät entiseen tahtiin. Seuraillaan siis vielä. Vaikkakin tuntosarvet pystyssä ja herkillä koko ajan..

Vesireittiä saareen ja se olikin hienoa. Vaikka vesibussin kyydissä matkustaminen ei ajallisesti pitkä ollutkaan, niin antoi kyllä elämyksen pienille :)

Perillä tuuli ja tuiversi.. Kylmäkin oli, mutta vaatetta päälle ja eläimiä etsimään. Ensin toki piti syödäkin, kun oli ihan omat eväät pakattu matkaan mukaan :)

 
Eläimiä oli vaikka minkälaisia, mutta tiikeri oli kummankin vanhemman lapsen mielestä se kaikkein paras (ja ainoa eläin joka kerrotaan nähneen) 

Karhua päästiin katsomaan niin läheltä, että välissä oli vain ikkuna. Hurja (joskin aika väsynyt nalle) näytteli haukotellessaan isoa suutaan ja hampaita, eikä murusia edes pelottanut. Syömässäkin käytiin, ihan kunnon kotiruokaa. Pitkän päivän ja monen kävellyn kilometrin jälkeen ruoka maistui. Jopa neidille, joka yleensä sanoo jo toisen lusikallisen jälkeen kiitos..
Ruuan jälkeen annettii hetki vielä leikkipuistolle. Pikkumies nautti reissusta ja ulkoilusta lähinnä nukkumalla. Noo, ensi kerralla sitten. :)
Vielä matkamuistot myymälästä ja vesibussilla takaisin auton luo.

Autossa lähes hetkessä nukahti kaikki kolme pienintä matkalaista. Tais olla aika rankka päivä :)

Kummipoika palautettiin iloisena kotiin, jossa kertomukset päivästä kerrottiin. Kiitos seurasta ja päivästä. 

Kaikki meni hyvin, lapset oli reippaita selvästi näki, että kivaa oli ja nauttivat. Näistä saa tämäkin äiti taas hetken lisävoimia jaksaa. 
Parin viikon päästä lähdetään oman perheen kesken rentoutumaan yöksi kylpylään ja sieltä muumimaahan :)

Huomenna aamulla alkaa päivä pojan fysioterapialla ja myöhemmin päivällä neuvolaan. Katsotaan nyt onko paino laskenut, kuten meidän kotivaaka näyttää. Jos on niin sitten lähete sairalaan ja katsotaan tuota syömistä tarkemmin, kun välillä ongelmia sen kanssa on.. Huomenna nähdään se sitten. Toivotaan parasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)