sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pettymyksiä ja uusia odotuksia

Eipä meidän pitkään odotettu kissavauva sitten saapunutkaan. Edelleen odottaa hiekka-astia vessassa käyttäjäänsä ja ruokalautaset pientä syöjää.. ihminen jolta kissan varasimme osoittautuikin täysin olemattomaksi ihmiseksi ja samoin näin ollen kissatkin. Ei olemassakaan.. pettymys silloin oli kova, jopa neidille joka tosin asian nopeasti unohti ja nyt vain jaksaa  muistuttaa että tuleehan se pieni kissa meidän kotiin :) itselleni tämä kovempi paikka taisi ollakin ;)
No nyt vain odotellaan kevättä eteneväksi, eiköhän niitä vauvoja kohta tule enemmän tai vähemmän lisää.

Viikonloppu sujui kotoisasti perheen kanssa, tai lauantai ainakin. Tänään tuli kirppusteltyä ja varattua oma pöytäkin hetkeksi noille pienille vaatteille.. ja niitä on paljon. Tajuan nyt vasta kuinka paljon tuota vaatetta lapsille oikeasti on tullut hankittua ja aivan liian paljon.. mutta, ei niitä voi vastustaa :D

Tytöllä on viikon ajan ilmaantunut varmaan jonkun sortin kauhukohtauksia, kun noin tunti nukahtamisen jälkeen herää itkemään, eikä mitään vastauksia saa vaikka kuinka kyselisi. Pään kun saa takaisin tyynyyn niin uni jatkuu. Tosin hetken päästä tilanne saattaa toistua vielä kerran. Toivottavsti kyse nyt on vain harmittomista kauhukohtauksista.jotka aikanaan menee ohi.. ja päiväunet koitetaan tytölke takasin vaikka väkisin, jos se auttaisi.

Ja pikkumiehellä bongattiin ensimmäinen hammas :D syyt yökitinään taisi selvitä siinä, tosin uutta hammasta puskee heti perään.. itse sain jo eräällä syötöllä osani tästä terävästä tulokkaasta. Hieman kirpaisi, ja vielä hetke  sen jälkeen.. jep, äitiä on kiva pureskella.. itse ehkä saatan olla hivenen toista mieltä.. ehkä..

Huomenna jatkuu päivä jumpparin käynnillä ja toivon mukaan saamme nauttia aurinkoisesta ulkoilusäästä.. mä haluan heittää nuo toppavaatteet jo pois.. joskus tästä muistuu mieleen jo niin paljon kuultu lause

     "Auta kesää,syö lunta..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni merkki käynnistäsi :)